Başkan Çiçek'ten AKÇADAĞDER'e Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek Akçadağ Dayanışma Derneğine ziyaret gerçekleştirerek Başkan Murat Maskar ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      Geçtiğimiz günlerde Kongre sürecini tamamlayarak oyların tamamını alıp güven tazeleyen mevcut başkan Murat Maskar yaptığı açıklamada" Malatya'mızın ve Adıyaman ilimizin önemli iş insanı her zaman bizlerin yanında olan değerli ağabeyimiz Sayın Ömer Çiçek başkanımızı Derneğimizde ağırlamaktan memnun olduk.


       Kendisi de yakın zamanda 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanlığına ataması gerçekleştirilmişti. Kendisini de tebrik ediyoruz. Pandemiden dolayı gidemedik ama en kısa sürede bizlerde kendisine ziyaret gerçekleştireceğiz.


       Sayın Başkanımızın Derneğimize yapmış olduğu nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bizler Akçadağ Dayanışma derneği olarak her zaman Vatanını, Milletini, Bayrağını, Ülkesini seven tüm sivil toplum kuruluşlarıyla istişarelerimizi sürdüreceğiz. Projeler yaparak birlikte hareket edeceğiz. Akçadağ İlçemize yapılacak her Hizmette bize bir adım gelene biz 5 adım gideceğiz. Yeter ki Niyet düzgün, Amel Salih olsun. Laf Zamanı Değil Hizmet Zamanıdır diyerek Akçadağder olarak sahada çalışıyoruz. "


       15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek ise" Akçadağ Dayanışma Derneğinin değerli başkanı kardeşimiz Sayın Murat Maskar'ı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Kendisi hizmet adamıdır. Gönlünü Akçadağ'ın gelişip büyümesine, halkına hizmete adamış bir kişidir. 


        Yakınen tanıdığım Murat Maskar başkanımın daha büyük hizmetlere imza atacağından eminim. Çok güzel bir yönetim oluşturmuş. Herkese eşit mesafede, istişareye önem vererek Projeleriyle çok Başarılı olacağından eminim. Kendisini tekrar Kutluyor üzerimize düşen her konuda Akçadağder in yanında olduğumuzu belirtiyorum." 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN