Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Arguvan'da Karahüyük Köylüleri Geleneksel Yağmur Duasını Şah Sultan Ziyaretinde Yaptılar

Arguvan Karahüyük Köylülerinin her yıl geleneksel olarak Mayıs ayı içinde yaptıkları yağmur duası; Bozan Köyünde bulunan Şah Sultan Türbesinde yapıldı.

Malatyalı Bürokrat Nejat Fırat'a ÇSGB'de Önemli Görev

Hemşehrimiz Malatyalı Bürokratlardan Nejat FIRAT Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Destek Hizmetleri Başkanı olarak yeni görevine başladı.

Özcan Ailesinin Acı Günü

Akçadağ İlçesinin Önemli Ailelerinden AK Parti E. Belediye Meclis Üyesi iş adamı Necmettin Özcan’ın abisi, İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan’ın Amcaoğlu Şabettin Özcan ( 65 ) vefat etti.

AKÇADAĞDER'e Yoğun Ziyaret Trafiği

Akçadağ Dayanışma Derneği'ne Akçadağlı hemşerilerinden ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

MATHAP Başkanı Akın" Asıl Amacımız Hayvansız Yayla ve Mera Bırakmamaktır"

Malatya Tarım Platformu ve Birlik Başkanı ( MATHAP ) İhsan Akın yaptığı yazılı basın açıklamasında Tarım İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yaklaşık bir yıldır yürüttükleri Mera ıslahı projesi kapsamında emeği geçenlere teşekkür ederken, Burada asıl amacımız hayvansız yayla ve mera bırakmamaktır dedi.

Başkan Yağız" Tüm Şehit ve Gazilerimizi Saygı ve Minnetle Anıyorum"

Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Kadın Kolları Başkanı Cahide Yağız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yeşilyurt Ziraat Odasından Uyarı" Kiraz Sineğine Dikkat"

Bu yıl görülen Zirai Don ve Fırtına Yeşilyurt İlçesindeki Çiftçileri de büyük oranda etkilerken ciddi anlamda ürün kaybına neden olacağı beklenirken şimdi ise başka bir uyarı da Yeşilyurt Ziraat Odasından geldi.

Başkan Ali Evren'den Başkan Mehmet Çınar'a Teşekkür!

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali Evren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve ekibini ilçeye kazandırdığı önemli eserlerden dolayı kutladı.

Doğanşehir'de Karlambaç Keyfi

Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde sıcak yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar Dağların zirvesinden getirdikleri Kar ile pekmez üzerine dökerek serinlemeye çalışıyorlar.

Adalı Ailesinin Acı Günü!

Malatya’nın önemli Ailelerinden, Malatya Eski Belediye Başkanı Cemal Akın döneminde Belediye Başkan Yardımcılığı yapan, Malatya Türk Ocağı yönetim kurulu üyesi Yusuf İzzettin Cengiz’in ablası Naime Adalı vefat etti.

Doğanşehir İlçesinde Protokolden Bayram Ziyareti

Doğanşehir Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu ile birlikte Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt İlçede Bayram vesilesiyle Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarını ziyaret ederek görevlerinde başarılar dileyip Bayramlarını kutladılar.

Altın Ailesinin Acı Günü!

Malatya'nın önemli isimlerinden Battalgazi Belediyesi Meclis Üyesi Abuzer Altın 'ın Yeğeni Abisinin Oğlu Büyükşehir Belediyesi Personeli Hasan Altın ( 44 ) vefat Etti.

Tayyar Kavlak Vefat Etti

Malatya'nın önemli şahsiyetlerinden herkesin yakınen tanıdığı Yeşilyurt ilçesinin renkli simalarından Tayyar Kavlak ( 72 ) vefat etti.

Başkan Evren'den Ramazan Bayramı Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu üyesi Ali Evren Ramazan Bayramı mesajıyla Esnaf camiasının ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

AKÇADAĞDER'den Duygulandıran Etkinlik

Akçadağ Dayanışma Derneği Gönüllere dokunmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Akçadağ ilçesinde önemli hizmetler ve çalışmalar yapan Akçadağ Dayanışma Derneği Anneler Gününde Akçadağlı Anneleri Unutmadı

Kaya Ailesinin Acı Günü!

Malatya'nın ilk Reklam Ajansı sahibi ve haber44.com internet haber sitesinin imtiyaz sahibi Şehrin önemli isimlerinden Gazeteci Metin Kaya’nın babası Bekir Kaya ( 82 ) vefat etti.