Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gürkan" Sizlere Hizmet İçin Buradayız"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile birlikte Aydınlar Mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek istişare gerçekleştirdiler.

Başkan Evren” Esnaf teşkilatı her zaman devletimizin hükümetimizin yanındayız”

Emekli 103 Amiralin, son dönemde gündemde olan Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili yaptığı açıklamaya bir tepki de Malatya’da Esnaf camiasından ESKKK Başkanı Ali Evren’den geldi.

Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek'e Ziyaret!

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Eğitimci Muharrem Ayten Vefat Etti!

Malatya’nın renkli simalarından, Pütürgeli Eğitimci, Bir dönem Anavatan Partisinden Bostanbaşı Belediye Başkan Adayı olan Kanaat Önderi herkesin yakınen tanıdığı, Efsane Taraftar Derebeyleri Dernek Başkanı Emin Ayten’in Babası Karakavak Mahallesinin sakinlerinden Muharrem Ayten vefat etti.

AKÇADAĞDER'den Maske Dağıtımı

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hayırsever bir iş adamının gönderdiği Maskeleri Ören mahallesinde dağıtımını gerçekleştirdi.

Merkez Otobüs Durakları Yenileniyor

Malatya Merkez Valilik Binası yanında hizmet veren otobüs duraklarında yenileme çalışmaları sürüyor.

Eski Ayakkabıcılar Oda Başkanı Bardakçı Vefat Etti!

Malatya Ayakkabıcılar Esnaf Odası Eski Başkanı Malatya'nın renkli simalarından ve eşraflarından Mehmet Bardakçı vefat etti.

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Özcan’dan AKÇADAĞDER'e Ziyaret

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erdoğan Ünal Akçadağ Dayanışma Derneği’ne (Akçadağder) ziyaret gerçekleştirdi.

Büyükşehir Bel. Meclis Üyesi Karakaş ve Muhtarlardan Başkan Aslan'a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Taşbaşı Mahalle muhtarı Ahmet Aslan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Merkez Bankası Heyetinden Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz'a Ziyaret

Malatya Merkez Bankası yöneticilerinden Malatya'nın önemli ziraat odalarından Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz'a ziyaret gerçekleştirildi.

Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata'dan Malatya Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Türk Ocağı Malatya Başkanı Nadir Günata, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret edip çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Özcan" Akçadağ Esnaf Odası Pandemi Sürecinde Başarılıydı"

İyi Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Mehmet Özcan beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akçadağ ilçesinde bir dizi Temas ve ziyaret gerçekleştirdi.

40 Yıllık Hayat Arkadaşlığı Ameliyat'ta da Sürdü!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde başarılı ameliyatlara bir yenisi eklenirken 40 yıllık hayat arkadaşıyla birlikte ameliyat olan Elif ve Mehmet Özer Çifti Ameliyat 'ı da birlikte olarak dizlerindeki kireçlenmeden kurtuldular.

Yetimler Kervanı Gönüllere Dokunuyor!

2008 Yılında kurularak binlerce Fakir, Fukaranın, Dul, Öksüz, Kimsesiz ve Yetimlerin yanında olarak Hayır Sahipleriyle İhtiyaç sahipleri arasında yıllardır köprü vazifesi gören Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İhtiyaçlı gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği Kongresinde Başkan Özdemir Güven Tazeledi!

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirirken mevcut Başkan Hüseyin Özdemir güven tazeledi.

Başkan Gürkan'dan Sakalıuzun Kömbesine Tam Not!

Levent vadisi kalkındırma ve koruma derneği Başkanı aynı zamanda Sakalıuzun Muhtarı Kanaat Önderi İhsan Turan Hafta sonu 1. olağan Kongresini gerçekleştiren ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın konuk olduğu Akçadağ Dayanışma Derneği ziyaretinde Akçadağ İlçesinin en kaliteli ve meşhur has kömbesinin yapıldığı Sakalıuzun yöresinin Köz kömbesini sac ile birlikte getirerek sürpriz yaptı.

Toplam 3610 haber.