Malatya Ticaret Borsası Başkanı Özcan'dan AKÇADAĞDER'e Ziyaret

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erdoğan Ünal Akçadağ Dayanışma Derneği'ne (Akçadağder) ziyaret gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Akçadağ Dayanışma derneği başkanlığına seçilen Murat Maskar ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dileyen MTB Başkanı Ramazan Özcan" Akçadağ ilçemiz Malatya’mızın en değerli ilçelerimizin başında geliyor. Akçadağ Dayanışma derneği de yoğun bir şekilde çalışıyor.

 

        Malatya kamuoyunda sivil toplum temsilcilerini ziyarette gerekse yaptıkları istişarelerde Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu üyeleri önemli görevler ifa ediyor. Biz de ziyaret ederek son günlerde Malatya’mızdaki gelişmelerle ilgili görüş alışverişlerde bulunduk” dedi.


“Akçadağ, siyasetçi ve iş insanı yetiştiren ilçemiz”


        MTB Başkanı Ramazan Özcan, “Akçadağ ilçemizi önemsiyoruz. Malatya Ticaret Borsası için de Akçadağ ilçemiz önemlidir. Üretici bölgemiz olan Akçadağ, rekoltemizin en yüksek miktarda üretimini gerçekleştiren ilçemiz Akçadağ’dır. Dolayısıyla ’da bizim için önem arz ediyor. Akçadağ ilçemiz siyaset adamlar ve iş insanları yetiştirmiş bir ilçemiz. Malatya’mızı bir bütün olarak değerlendirip sorun ve sıkıntılarını derneğimizle beraber istişare ile sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.


          Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken" Akçadağ Dayanışma Derneği 2019 yılında kurulan bir dernek. Yaklaşık iki yıldır faaliyetimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu Olağan kongremizi gerçekleştirdik ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Malatya Ticaret Borsası Başkanı Sayın Ramazan Özcan ve Meclis Başkanı Sayın Erdoğan Ünal'ın nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.


            Borsa Başkanımız Özcan Malatya ve kayısımız için güzel projelere imza atıyorlar. Lisanslı kayısı deposu için öncülük ettiler. Malatya çiftçilerimiz, lisanslı depo sayesinde kayısılarını rahat bir şekilde satıyorlar. Malatya’mız için gece gündüz demeden çalışan Başkan Özcan ve Ticaret Borsası Meclis Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizler Akçadağder olarak lisanslı depoyu gördük. Sayın Başkanımız bizlere gezi düzenledi ve yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceledik. Sayın  Başkanımızın ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN