Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği Kongresinde Başkan Özdemir Güven Tazeledi!

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirirken mevcut Başkan Hüseyin Özdemir güven tazeledi.

Başkan Gürkan'dan Sakalıuzun Kömbesine Tam Not!

Levent vadisi kalkındırma ve koruma derneği Başkanı aynı zamanda Sakalıuzun Muhtarı Kanaat Önderi İhsan Turan Hafta sonu 1. olağan Kongresini gerçekleştiren ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın konuk olduğu Akçadağ Dayanışma Derneği ziyaretinde Akçadağ İlçesinin en kaliteli ve meşhur has kömbesinin yapıldığı Sakalıuzun yöresinin Köz kömbesini sac ile birlikte getirerek sürpriz yaptı.

MESOB ve ESKKK Başkanlarından Sanayi Esnafına Ziyaret!

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Teskomb Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren, Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Özbek ile birlikte Sanayi sitesinde bulunan esnafları ziyaret ederek istişare ettiler.

AKÇADAĞDER Kongresinde Başkan Maskar Güven Tazeledi!

Akçadağ Dayanışma Derneği 1. Olağan Kongresini Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

ESKKK Başkanı Ali Evren'in Beraat Kandili Mesajı!

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren Berat Kandili Dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş’in Acı Günü!

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş'in annesi Sultan Güneş ( 72 ) hayatını kaybetti.

Kayısı Üreticilerine Zirai Don Uyarısı

Malatya'da Kayısı üreticilerine Zirai Don uyarısı yapılarak dikkatli olmaları istendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13. Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada Tunceli, Malatya, Elazığ, Adıyaman illerinde Mart ayının 25-30 u arasında Zirai don beklendiği belirtildi.

Başkan Evren'den MEGSAŞ Genel Müd. Özpolat'a Ziyaret!

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı TESKOMB Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren MEGSAŞ Genel Müdürü Münir Özpolat'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişare etti.

Şiddetli Fırtına Hekimhan'da Etkili Oldu!

Hekimhan İlçesi Ağağısaz ve Yukarısaz mahallelerinde meydana gelen şiddetli fırtına bir çok evin çatısını sökerken güneş enerjilerinin ise devrilmesine neden oldu.

Başkan Şahbaz Güven Tazeledi!

Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Salman Şahbaz ve Çukurdere Muhtarı Fatih Mehmet Gönültaş aday olurken yaklaşık 60 a yakın üye oy kullandı.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

Malatya Gazeteciler Cemiyeti toplanarak görev bölümü yaptı. Yönetim Kurulu Başkanlığına Vahap Güner getirilirken, diğer görev alan yöneticilerde belirlendi.

AKÇADAĞDER'den Levent Seyir Terasında İnceleme Gezisi

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri, Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül ile birlikte Dünyanın önemli kanyonlarından Akçadağ Levent Vadisi ve Seyir Terasını gezerek incelemelerde bulundular.

Akçadağ'ın Gururu Hatice Akbaş'a Coşkulu Karşılama!

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve Üyeleri gece Havaalanına uçakla gelen Milli Boksör Akçadağlı Hatice Akbaş'ı hemşerileri tarafından karşılandı.

Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bölge tahmin ve uyarı merkezi tarafından Malatya ve genelinde Sağanak yağış uyarısı yapıldı.

ESKK Başkanı Evren" Emeği Geçenlere Teşekkür Ederim"

"Esnaf Camiası Olarak Eğitim ve Öğretimde Her Zaman Elimiz Taşın Altına Koymaktan Çekinmeyiz."

Battalgazi'nin Gizli Kahramanları Temizlik İşçileri

Malatya'nın en temiz çevresine sahip İlçelerinden Battalgazi ilçesinin görünmeyen kahramanları gece yaptıkları çalışmalarla ilçenin temizliğini sabaha kadar sürdürerek takdir alıyor.

Toplam 3612 haber.