Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gelecek Partisinde Av. Raşit Alaca Dönemi

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına Av. Raşit Alaca Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından bizzat atanarak görevlendirildi.

Başkan Çiçek'ten AKÇADAĞDER'e Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek Akçadağ Dayanışma Derneğine ziyaret gerçekleştirerek Başkan Murat Maskar ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Gelecek Partisi il Başkan Adayları Ankara'da Mülakata Çağrıldı

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına atanacak isim bugün belli oluyor. Genel Merkeze mülakat için çağrılan 4 ismin bugün ( Salı ) Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile görüştükten sonra karar verileceği öğrenildi.

ESKKK Başkanı Evren" İlimize Yeni Sanayi Sitesi Şart"

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı TESKOMB Merkez Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren Malatya'da yıllar önce yapılan Sanayi Sitelerinin artık Esnaf ve Sanatkar camiasının ihtiyacı karşılayamadığını belirterek Büyüyen ve Gelişen Malatya için Yeni Sanayi Sitesi Şart dedi.

Başkan Gürkan" Sizlere Hizmet İçin Buradayız"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile birlikte Aydınlar Mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek istişare gerçekleştirdiler.

Başkan Evren” Esnaf teşkilatı her zaman devletimizin hükümetimizin yanındayız”

Emekli 103 Amiralin, son dönemde gündemde olan Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili yaptığı açıklamaya bir tepki de Malatya’da Esnaf camiasından ESKKK Başkanı Ali Evren’den geldi.

Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek'e Ziyaret!

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Eğitimci Muharrem Ayten Vefat Etti!

Malatya’nın renkli simalarından, Pütürgeli Eğitimci, Bir dönem Anavatan Partisinden Bostanbaşı Belediye Başkan Adayı olan Kanaat Önderi herkesin yakınen tanıdığı, Efsane Taraftar Derebeyleri Dernek Başkanı Emin Ayten’in Babası Karakavak Mahallesinin sakinlerinden Muharrem Ayten vefat etti.

AKÇADAĞDER'den Maske Dağıtımı

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hayırsever bir iş adamının gönderdiği Maskeleri Ören mahallesinde dağıtımını gerçekleştirdi.

Merkez Otobüs Durakları Yenileniyor

Malatya Merkez Valilik Binası yanında hizmet veren otobüs duraklarında yenileme çalışmaları sürüyor.

Eski Ayakkabıcılar Oda Başkanı Bardakçı Vefat Etti!

Malatya Ayakkabıcılar Esnaf Odası Eski Başkanı Malatya'nın renkli simalarından ve eşraflarından Mehmet Bardakçı vefat etti.

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Özcan’dan AKÇADAĞDER'e Ziyaret

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erdoğan Ünal Akçadağ Dayanışma Derneği’ne (Akçadağder) ziyaret gerçekleştirdi.

Büyükşehir Bel. Meclis Üyesi Karakaş ve Muhtarlardan Başkan Aslan'a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Taşbaşı Mahalle muhtarı Ahmet Aslan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Merkez Bankası Heyetinden Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz'a Ziyaret

Malatya Merkez Bankası yöneticilerinden Malatya'nın önemli ziraat odalarından Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz'a ziyaret gerçekleştirildi.

Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata'dan Malatya Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Türk Ocağı Malatya Başkanı Nadir Günata, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret edip çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Özcan" Akçadağ Esnaf Odası Pandemi Sürecinde Başarılıydı"

İyi Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Mehmet Özcan beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akçadağ ilçesinde bir dizi Temas ve ziyaret gerçekleştirdi.

Toplam 3598 haber.