Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Osman Uğur’un oğlu Ali Uğur hakka yürüdü

Malatya’nın Önemli Eşraflarından, Ülkücü camianın sevilen isimlerinden birisi olan MHP’nin de Battalgazi belediye başkan aday adaylarından Osman Uğur’un oğlu Ali Uğur geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetmesi Malatya’yı yasa boğdu.

TÜGVA Malatya 3. Olağan Kongresinde Başkan Demir Güven Tazeledi

Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı Malatya 3. Olağan İl Genel Kurulunda mevcut Başkan Mesut Demir güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Pütürgeliler Yayla Şenliklerinde Buluşacak

Malatya’nın önemli Yaylalarından havası, suyu ve doğal güzelliğiyle ünlü Pütürge ilçesinde bulunan Tepehan Mergi Mazın Yaylası 22 Temmuz Saat 10 da Pütürgeli hemşerilerini ağırlayacak.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Yönetimi Kurban Bağışında KIZILAY dedi.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan SOYLU ve yönetim kurulu üyeleri İnönü Üniversitesi (İÜ) Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti. Türk Kızılayı’nın başlattığı “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” kampanyasına Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay Yönetimi ve değerli Hocaları kurban vekaletini Kızılay’a vererek destek oldular.

Günay Ailesinin Acı Günü

Anavatan Partisi Eski Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi Malatya’nın önemli eşraflarından eski siyasetçi, MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, ve Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar şube Müdürü Osman Gönültaş’ın dayısı, AK Parti Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Arif Özcan Günay'ın amcası Erdal Günay vefat etti.

MGC. Başkanı Güner, TGK Yönetim Kuruluna Seçildi

Türkiye’nin en üst çatı basın meslek kuruluşu olan ve 8 gazeteciler federasyonu ile 86 gazeteciler cemiyetinin üye olduğu Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün Ankara’da yapıldı. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu genel başkanlığına, kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alan Nuri Kolaylı yeniden seçilirken, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'de TGK Yönetim Kuruluna seçildi.

Başkan Maskar’dan ” Akçadağ’da Adalet Yerini Buldu” Mesajı

Akçadağ İlçesinde Ocak 2021 tarihinde meydana gelen bir garip olayda Malatya’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından ve Akçadağ ilçesinin tek Derneği Akçadağ Dayanışma Derneğinin Pandemi döneminde ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyecek yardımını ulaştırırken Akçadağ Kaymakamlığı tarafından yazılan idari para cezaları yargıdan döndü.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun Mutlu Günü

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun biricik kızı Hale ve Taha düzenlenen muhteşem bir törenle evlilik müessesesine ilk adımı attılar.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan’ın Acı Günü

Akçadağ İlçesinin önemli eşraflarından, Kanaat önderi, İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan’ın annesi Rabia Özcan vefat etti.

Malatya Kızılay Şubesinden İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e Ziyaret

Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu, Türk Kızılay Malatya Şubesinin Kan Bağışına vermiş olduğu desteklerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i makamında ziyaret ederek Plaket takdimi gerçekleştirdiler.

Memleket Partisi Malatya İl Teşkilatı Basınla Buluştu

CHP den ayrılarak kendi partisini kuran ve önce Memleket hareketiyle başlattığı oluşumu Memleket Partisiyle bir çatı altında toplayan ve Genel Başkanlığını Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi Malatya İl Kurucu Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç Malatya’daki medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Malatya’da Mesai Saatlerine Düzenleme

Malatya Valisi Aydın Baruş İmzalı genelge ile 1 Temmuz dan itibaren geçerli olmak üzere Normalleşme sürecinde Malatya da mesai saatleri yeniden belirlendi.

Malatya ESKKK Yönetiminden Başkan Gürkan’a Teşekkür Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Başkan Vekili Orhan Özbek Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek Sanayi sitesine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

MGC’den Rektör Prof. Dr. Bay Karabulut’a Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Vahap Güner ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut'u ziyaret etti. Rektör Karabulut Cemiyet Başkanı Güner’den cemiyet olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler alarak, istişarelerde bulundu.

Başkan Zelyurt“ Bizim Tek Bir Gayemiz Var, Doğanşehirli Hemşerilerimize Hizmet Etmek”

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt Karaterzi Mahallesinde yapımı devam eden Kilit Parke taşı ve Asfalt çalışmalarını inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatında Pastalı Kutlama

İyi Parti Yeşilyurt İlçe teşkilatı Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği İlçe Kongresinin 1. Yılında partililerle birlikte yaş pasta keserek kutladılar.