Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ruhsatsız Silah Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğü suçlulara şok baskınlarla göz açtırmıyor. Vatandaşlar tarafından takdir gören Polisin çalışmalarında suçlular kısa sürede yakalanarak adalete teslim ediliyor.

MTSO'da 2023-2026 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 2023-2026 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı düzenlendi.

ESENLİK Marketlere Malatyalılar Güveniyor

Malatyalıların Ortak değeri Esenlik Marketler vatandaşların alım gücüne uygun kaliteli ürünleri cüzi kar farkıyla vatandaşların sofralarına ulaştırmaya devam ediyor.

Yazıhan OSB'de 125 Liradan Arsa Tahsisi Yapılacak

Yazıhan İlçesi Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Hulusi Şahin Başkanlığında Düzenlendi.

Keskin, Sigorta Şirketleri Neredeyse Milletin Malına Ortak Olacak Durumda

(MESOB) Başkanı Şevket Keskin, kasko ve sigorta fiyat tarifelerinin son 1 yıl içinde neredeyse yüzde 300 oranında artış gösterdiğini belirterek, “Denetim ve kontrolle yükümlü kurumlar kapatılsa aylarca kimse fark etmez, çünkü ortada yoklar” dedi.

Tahta Çivili Ayakkabı’ya Coğrafi İşaret Tescil Belgesi

Arapgir Belediyesi’nin Türk Patent ve Marka Kurumu’na yaptığı başvuru sonucu, “Arapgir Tahta Çivili Ayakkabı” “Coğrafi İşaret Tescil Belgesi" aldı.

Başkan Gürkan’a İki Ödül Birden

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘Yılın Yerel Yöneticisi’ ödülü ve 25’inci Kayısı Festivalinden dolayı ‘Yılın Kültür Sanat Markası’ ödülü ile birlikte 2 ödül almış oldu.

Malatya'da 11 Ayda 7 milyon 825 bin 733 Hasta Muayene Edildi

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü 2022 yılının ilk 11 ayında muayene edilen hasta sayılarını paylaştı.

Milletvekilliği A. Adaylığı İçin İlk İstifa Başkan Samanlı'dan Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Milletvekili Aday Adaylığı için MHP Malatya İl Başkanlığı’ndan İstifa Ettiğini Açıkladı

Battalgazi Otağında Geçmişe yolculuk

Malatya’nın Battalgazi ilçesi Eskimalatya bölgesinde bulunan, Battalgazi Otağı, kış mevsimi olmasına rağmen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Altunok Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından, Yazıhan Eski CHP İl Genel Meclis Üyesi, Matbaacılar Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Rektur Reklam Matbaa Ltd. Şti. Yönetim Kurulu işletmecileri Vahap Altunok ve Hasan Altunok’un amcası Sümer Altunok vefat etti.

At Sevgisinden Nalbantçılığa Giden Hayat Hikayesi

Küçük yaşlarda başlayan At Sevgisi 32 Yaşındaki Muhammet Fatih Uğurlu’yu Nalbant olarak Türkiye’de hayatının ayrılmaz bir mesleği olarak bütünleştirmiş.

Pütürge Dernekler Federasyonu Kongresinde Osman Dursun İle Devam Kararı

Kısa adı PÜRDEF olan Pütürge Dernekler Federasyonu 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Osman Dursun oyların tamamını alarak güven tazeledi.

Eser Siyaseti Felsefesiyle Çalışıyoruz

Başkan Güder, Hatunsuyu Mahalle Sakinleri İle Buluştu

Malatya Gençlik ve Eğitim Derneğinden KKTC’de Önemli Ziyaret

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Kantara’da kamp eğitimi yapan Malatya Gençlik ve Eğitim Derneği heyetini kabul etti.

Bizim İçin Esas Olan İnsanların Birlik ve Beraberliğidir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir ilçesi Elmalı Mahallesini ziyaret ederek, mahallelilerle bir araya geldi.