Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

1. OSB Bşk. V. MOSİAD Başkanı Baştürk’ten Teşekkür Mesajı

Malatya'nın da içerisinde bulunduğu Cazibe merkezlerine yönelik 6.Bölge devlet teşviklerinin 2024 yılı sonuna kadar uzatıldığı, yeni yatırımların artarak devam edeceğini belirten 1. OSB Yönetim Kurulu Başkan V. MOSİAD Başkanı M. Akif Baştürk teşekkür mesajı yayınladı.

İl Emniyet Müdürlüğünden Hizmet İçi Eğitim

Malatya İl Emniyet Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde Hizmet içi eğitim Programı İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in de katılımıyla gerçekleştirildi.

TSYD İl Temsilcileri İstanbul'da Buluştu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkezinde 72 ilden gelen TSYD Temsilcileri bir araya geldiler. TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, " TSYD'nin Anadolu’ya açılımı devam edecektir" dedi.

İstiridye Mantarı Faydalarıyla Şaşırtıyor

S. S. Bilgin Mantar Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi işletmecisi girişimci İşkadını Hayriye Duman “istiridye mantarı kuzu eti lezzetindedir”

6. Bölge Teşvik Süresi 2 yıl Daha Uzatıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın da içerisinde bulunduğu Cazibe merkezlerine yönelik 6.Bölge devlet teşviklerinin 2024 yılı sonuna kadar uzatıldığını ve böylece yeni yatırımların artarak devam edeceğini belirtti.

Her Şey Eğitimle Başlar

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş eğitime verilen desteğin önemine vurgu yaparak Arguvan İlçesi genelinde Belediye olarak İlkokul öğrencilerine birer öğün gıda desteği verdiklerini belirterek” Projemize katkı sunmak isteyen tüm eğitim gönüllüsü dostlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

TDP’nin Olmadığı İttifaklar Sandıkta Kalır

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Teşkilat Başkanı ve Genel Sekreter Teoman Mutlu beraberinde Kadın Politikaları Başkanı Kader Yiğit, Genel Sayman Esra Çiftçi ile Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya geldiler.

Akçadağ Mahalle Muhtarları Başkan Gürkan İle Buluştu

Akçadağ Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Başkan Gürkan,“ Hizmet ve Yatırımlarımız Devam Edecek”

Emekli Öğretmen Çiftten İl Müdürü Sökmen’e Sürpriz Ziyaret

Malatyalı Emekli Öğretmenler Nermin ve Mehmet Han çifti Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen’i makamında ziyaret etti.

Trakya' nın En Kapsamlı Tarım Fuarının 2. cisi Kırklareli’nde Açıldı

Kırklareli Valiliği, Kırklareli Belediyesi ve Kırklareli Ticaret Borsası Koordinatörlüğünde Kırklareli’nde ikincisi düzenlenen Kırklareli Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı açılışı gerçekleşti.

Suni Tohumlamadan İlk Malak Doğdu

Ülke genelinde 42 İlde uygulanan ETKİYAP Projesi çerçevesinde; Kayseri’nin 3 İlçesinde sığırlara, Kayseri genelinde de mandalara suni tohumlama faaliyetleri başladı.

Birbirimizi Severek Hareket Edersek İşlerin Hepsi Kolay Olur

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir ilçesi mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi.

Hakan Yılmaz Görevinin Başındadır

İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Şeyhmus Göçmez” İyi Parti Malatya İl Teşkilatını ve Başkanını başarılı buluyoruz İl Başkanımız Hakan Yılmaz Görevinin Başındadır. Genel Merkez olarak Hakan Başkanımızın yanındayız”” dedi.

Başkan Güder, Üniversite Öğrencileriyle “Buğday Tanesi” Filmini İzledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, KYK Yurtlarında kalan üniversite öğrencileriyle birlikte engelli bir birey olan AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın hayat hikayesini konu alarak beyaz perdeye aktarılan ve gişe rekorları kıran "Buğday Tanesi" sinema filmini izledi.

Tarım Platformu Başkanı Akın’dan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a Ziyaret

Malatya Tarım platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Kuzey Kıbrıs’ta KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı Cumhurbaşkanlığı makamında ziyaret etti.

Malatya’da Okul Öncesi Eğitimde Okullaşma Oranı Artıyor

Malatya’da okul öncesi eğitimde okullaşma oranı, yapılan çalışmalarla giderek daha da artmaktadır.