Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Türk Eğitim-Sen Öğretmenlerin Taleplerini İletti

Türk Eğitim- Sen Malatya şube Başkanı Fevzi Şahin ve Sendika’ya bağlı üye öğretmenler taleplerini iletmek üzere Malatya Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Gürkan: Çiftçilerimizin Her Zaman Yanındayız

Ziraat Odaları Başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Gürkan, " Çiftçimizi Kalkındıracak Hizmetlerimize Önem Veriyoruz"

Battalgazi’ye 250 Milyonluk Ulaşım Yatırımı Müjdesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Eskimalatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

MalatyaHAYDer Ailesi 12. Kuruluş Yemeğinde Buluşuyor

Kısa adı MalatyaHAYDer olan Malatyalı Hayırsever Ermeniler Kültür ve Dayanışma Derneği 12 Kuruluş yıldönümünde Kutlama yemeğiyle bir araya gelecek.

Battalgazi Devlet Hastanesi Hekimleri’de Unutmadı

Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan ve Ekibiyle Geleceğe Emin Adımlarla İlerlerken örnek projelere imza atıyor.

Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün’ün Sağlık Durumu İyi

Malatya’nın önemli aktif sivil toplum kuruluşlarından Malatya Baskilliler Derneği Başkanı işadamı Yunus Görgün Kalp Kriz geçirdi.

Başkan Öndeş’ten Türk Ulaşım-Sen İl Bşk. Önder Akgül’e Ziyaret

Türk Ulaşım-Sen Malatya İl Başkanı, aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi de olan Önder Akgül hizmet binasında önemli konukları ağırladı.

BİLDEF Kamu Yararına Çalışan Dernekler Statüsünde

Kısa Adı (BİLDEF) olan Bursa İl Dernekleri Federasyonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Kamu Yararına çalışan Dernekler statüsüne resmen alındı.

Başkan Gürkan Ekmek ve Yemek Fabrikasında İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: " Esnafımıza Rakip Olacak Şekilde Kapasite Artırımı Yapmayacağız"

Kırkgöz Yeniden Canlanıyor

• Tarihi Kırkgöz Hasırcılar mahallesinde 30 milyona mal olacak Sahil Parkı projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. 30 Bin metrekare taş duvar örüldü, 2 bin 500 kamyon hafriyat taşındı. Alan yeşillendirilerek ağaçlandırıldı. Kırkgöz bölgesini ayağa kaldıracak projeyi Yeni Malatya Gazetesi ekibi olarak yerinde gördük. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder bu parkla Malatya nefes alacak diyor.

Üniversite Mahalle Muhtarlığından Geleneksel“Pilav Şenliği Etkinliği “

Üniversite Mahalle Muhtarlığınca Mahalle olarak birlik ve beraberliğin ve dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla İnönü Üniversitesi yerleşke alanında bulunan Cami avlusunda pilav şenliği etkinliği düzenledi.

Yeni Malatyaspor’da Yine Hezimet

Süper Ligden Spor Toto 1. Lig'e düşen ve mücadelesini burada sürdüren Yeni Malatyaspor evinde BB Erzurumspor’a 1 – 0 yenilerek mağlup oldu.

Voleybol Bayanlarda Vali Galip Demirel - 3 Hakkarispor- 0

Vali Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü zorlu mücadelede baskın oynayarak 3 setin tamamını alarak maçın galibi oldu.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanından Önemli Açıklamalar

Başkan Yaman" Yönetimimize inanın, Biz Malatya’yız, biriz ve tekiz. Yönetim olarak şeffaf devam ediyoruz. Bir enkaz devraldık. Kulübü ayağa kaldırdık. Her şey daha güzel olacak.

Başkan Şahin’den Kınama Mesajı

Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin, Yeşilyurt ilçe milli eğitim müdürü ve iki Öğretmene yapılan saldırıyla ilgili kınama mesajı yayımladı.

Esenlik’ten Tarladan Sofralarınıza Gelen Lezzetler

Kuruluşundan beri devamlı büyüyen ve güçlenen Malatya halkına Kaliteli ve hesaplı ürünleri taze olarak sunmak için mücadele eden Esenlik Şirketi Malatyalı üreticileri ve Malatyalıları unutmuyor.