Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Apohan, “Meydan Muharebesi zaferini bir kez daha gururla kutluyoruz.”

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

Yazıhan Fethiye’de Geleneksel Aşure ve Lokma Etkinliği

Malatya’nın Yazıhan İlçesi Fethiye Mahallesinde her yıl düzenlenen geleneksel Aşure ve Lokma etkinliği bu yılda yoğun katılımla yapıldı.

Ramazan Soylu’ya Türk Kızılay’ından Onur Madalyası

"Ömrünü İyiliğe Adayan Kızılaycılar” için düzenlenen vefa gecesinde Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık onur madalyasını Ramazan Soylu’ya takdim etti.

Turan ve Hayta Ailelerinin Mutlu Günü

Sivas’ta görev yapan Eğitimci Nurgül Turan(Hayta) ile Sağlık İl Müdürlüğünde görev yapan Tarık Hayta DDY Lokalinde yapılan düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Mahallelilerden Belediye İşçilerine Çiğköfte İkramı

Adıyaman Su Kanalizasyon İdaresi ekipleri tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde sürdürülen altyapı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, mahalle sakinleri yoğun bir gayret ortaya koyan işçilere çiğköfte ikramında bulundu.

AKÇADAĞDER ve Akçadağ Spor Kulübünden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Spor Kulübü Başkanı İbrahim Coşkun ve Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ile beraberinde Yönetim Kurulunu makamında ağırladı.

Eyüpspor: 3 Yeni Malatyaspor: 2

Spor Toto 1. Lig’in 3. haftasında Eyüpspor, Yeni Malatyaspor’u  3-2 Mağlup Etti.

BBP Battalgazi İlçe Kadın Kollarından Başhekim Doç. Dr. Karaaslan’a Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Battalgazi ilçe kadın Kolları Başkanı Aliye Aybar ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeni atanan Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İşadamı Akif Baştürk’ün Aşure İkramına Yoğun ilgi

Muharrem Ayı vesilesiyle Niyazi Mısri Cami önünde Malatya’nın önemli sanayicisi ve iş adamı Baştürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Baştürk, Cuma Namazı sonrası Aşure ikramında bulundu.

Başhekim Karaaslan ile “Battalgazi Devlet Hastanesi Bölgenin En İyi Hastanesi Olma Yolunda”

Battalgazi Devlet Hastanesi Malatya’da sağlık konusunda Başhekim Doç. Dr. Erol Karaaslan ve ekibi ile birlikte kaliteli hizmet vermek için gece gündüz çalışıyor.

Erman Ilıcak Fen Lisesinde Başarılı Öğrencilere Ödül

Malatya’da eğitim kalitesiyle ve aldığı başarılarla Türkiye’de adından söz ettiren Erman Ilıcak Fen Lisesi 2022 yılında Türkiye derecelerine giren öğrencilerini plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

25. Arapgir Bağbozumu Şenlikleri İçin İstanbul’da Toplanıldı

Arapgir bağbozumu şenliklerinin yapılması için İstanbul kültür derneğinin organize ettiği toplantı İstanbul'da Arapgir’li İş İnsanı Adil Üstündağ'ın Merter'deki GREENPARK Otel’de yapıldı.

Mv. Çakır, Esnaflarla bir Araya Geldi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz ile birlikte Tevfik Temelli Caddesindeki esnafları ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.

Büyükşehir Belediyesinden Eğitime Büyük Destek

Bilkent Üniversitesi Eğitim Kampüsünün Temeli Törenle Atıldı

TSYD Malatya Şubesi Kuruluyor

Türkiye Spor Yazarları Derneği kongresinde Malatya Şubesi kurulması için genel kurul oy birliğiyle karar aldı.

Battalgazi’de Yaz Akşamları Bir Başka Güzel

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla geçtiğimiz hafta startı verilen “Battalgazi’de Yaz Akşamları” etkinliğinin ikincisi Ataköy Mahallesinde düzenlendi. Yoğun ilgi gören program ile Battalgazililer keyifli saatler geçirdi.