Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Mv. Kahtalı” Yazıhan Önemli Bir Tarım Merkezi”

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ü Makamında ziyaret eden Kahtalı, Başkan Öztürk'ten ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken Başkan Nevzat Öztürk’ü başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Gazeteciler soruyor; Milletvekili adayı olmayı düşünüyor musunuz? 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayının, Millet İttifakı adayının, cumhurbaşkanı olması benim şahsi geleceğimden çok daha önemlidir. Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı olabilmesi için elimden gelen katkıyı sunacağım.

Keskin ailesinin acı günü

Arguvan Kapalı Spor Salonunun Temeli atıldı

Gürkan: Türkiye’de Kırsala En Fazla Hizmet Veren Belediye Unvanına Sahibiz...

Gürkan: Memleketimizin Birlik ve Beraberliğe İhtiyacı Var

Spor Salonu Temel Atma Törenine katılan heyet Arguvan Belediyesini ziyaret etti

Baskilliler Derneğine Ziyaretçi Akını

Malatya’da çalışmalarıyla ön plana çıkan, Hemşerilerini bir çatı altında toplayıp birlik ve beraberliğe katkı sunan, Vatan, Millet, Bayrak sevdalısı önce Devletimiz diyen Malatya’nın ve bölgenin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Baskilliler Derneği Önemli konukları ağırlamaya devam ediyor.

“Hizmet Ettikçe Mutlu Oluyorum”

Yeşilyurt İlçesi Cafana Mahallesi halkı ile bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bir insan mutlu olmak istiyorsa, bir başka insanın bir problemini çözsünler. Ben sorun ve sıkıntıları çözdüğüm zaman çok mutlu oluyorum” dedi.

Başkan Güder, Gençlerle Birlikte Kulaç Attı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Göztepe Mahallesinde yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan “Battalgazi Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu”nda gençlerle bir araya gelerek, onlarla birlikte kulaç attı.

Güneş” Halk Heyecanla Sandığı Bekliyor”

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve Parti Teşkilatı gece gündüz demeden vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Dünya Yörük Türkmen Birliği Kızık Federasyonu Bşk. Nafi Çağlar Malatya’da

Dünya Yörük Türkmen Birliği Kızık federasyonu başkanı yazar Nafi Çağlar bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Malatya’da dostlarıyla buluştu.

Battalgazi Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı Olağan toplantısı tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkan Vekili Adil Demirel başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Başkan Gürkan’dan Havelsan’a Ziyaret

Gürkan, Büyükşehir Tarafından Devreye Alınması Planlanan Havelsan Yazılım Programları Hakkında Bilgi Aldı

İl Müdürü Galip Sökmen’den Şehit Ailesine Ziyaret

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen 1995 yılında Diyarbakır Dicle de Şehit olan Astsubay Çavuş Nurettin Metin in Kıymetli eşi Hepsen Metin’i evinde ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Yaman"Önceliğimiz Takımı Lige Hazırlamak "

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı H. Ahmet Yaman, basınla tanışma toplantısında önceliklerinin takımı lige hazırlamak olduğunu bunun da birlik ve beraber hareket etmeyle olacağını söyledi.

Bozkurt Ailesinin Mutlu Günü

Bursa Malatya Darende Dernek Başkanı Ali Bozkurt'un oğlu Arif Bozkurt evlendi. Başkan Bozkurt'un oğlu Arif Bozkurt hayatını Almanya'da yaşayan Sümeyye Yabancı ile hayatını muhteşem bir düğün töreniyle birleştirdi.

Silahlar Yakalandı

Malatya’da Silahlar Yakalandı