Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Mert“ Kaçak Suya Müsaade Etmeyeceğiz”

“İçme Suyu İle Sulama Yapmak, Başkasının Hakkını Gasp Etmektir”

Şehit Çocuğunu Sünnet Töreninde Yalnız Bırakmadılar

2016 Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde terör örgütü PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Çınar Kaymakamlığı Memuru Esra Köse Başaran’ın oğlu Yiğit Tuğra Başaran’ı Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik AŞ Ticari Direktörü Ömür Yoldaş Sünnet Düğününde yalnız bırakmadı.

Türk Ocakları Başkanı Günata’dan Baskilliler Derneğine Ziyaret

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Malatya’nın aktif ve önemli sivil toplum kuruluşlarından Baskilliler Derneğine ziyarette bulundu.

Başkan Gürkan ve Vali Şahin’den Yeni Malatyaspor’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Gürkan, “ Her Malatyalı Takımımızı Destekleyecek”

Veysel Karademir’e Büyük Türk Dünyasından Önemli Görev

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Yurtdışı Başkanlığını ve Büyük Türk Dünyası Derneği Malatya il Başkanlığına, Yurtdışı Genel başkanı görevlerine Genel Başkan Rıza Koçak ın tensip ve takdirleriyle Veysel Karademir atandı.

Başkan Apohan’dan Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Başkanı Selim Apohan, yeni hicri yılbaşı ve Muharrem ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hayırsever İşadamı Erdoğan’dan Engelli Vatandaşa, Akülü Sandalye Hediye

Yaptığı yardımlarla gönüllere dokunan Hayırsever İş adamı Reşat Erdoğan’nın yardımları devam ediyor..

Akçadağ’ın Geleceği Masaya Yatırıldı

Malatya’nın önemli ve aktif sivil toplum kuruluşu Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi yönetim kurulu toplanarak Akçadağ İlçesinin geleceğiyle ilgili istişarelerde bulundular.

TESKOMB Bölge Birliğinden Vali Şahin’e Ziyaret

TESKOMB Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram ve yönetim Kurulu Üyeleri Ali Evren, Kazım Karabekir Canal Malatya Valisi Hulusi Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vali Şahin’den Darende İlçesine Ziyaret

Malatya Valisi Hulusi Şahin ilçe gezileri kapsamında gittiği Darende ilçesinde Darende Belediyesini ziyaret ederek Başkan İsa Özkan’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Yılmaz” İyi’ler Kazanacak Türkiye İyi Olacak”

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz Kötü yönetimlerin halka reva gördüğü aşırı zamlar ve alım gücünün her geçen gün azalması Türkiye’nin kaderi değildir. Buna son verecek olan ise İyi Parti iktidarıdır” dedi.

Muharrem Zeyno Kurumlar Arası Futbol Turnuvası

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, geçtiğimiz günlerde vefat eden Muharrem Zeyno adına düzenlenen futbol turnuvası başladı.

Bayan Güder" Her ilçemiz Kendi Değerlerini Yansıtan Ürünlere Yer Vermişler"

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in eşi Yıldız Güder, 25. Malatya Uluslararası Kayısı Festivalinde yer alan stantları tek tek gezerek hem ziyaret edip, hem de yetkililerden bilgiler aldı.

Tüfenkci'den Yeni Malatyaspor Yönetimine Ziyareti

Mv. Tüfenkci : " Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi ile bir telefon görüşmemiz oldu"

25. Uluslararası Kayısı Festivali Muhteşem etkinliklerle Kapandı

Festivalin Son Gününde Eypio ve Serdar Ortaç Konseriyle Malatyalılar unutulmaz 4 gün doyasıya eğlendiler. Malatyalılar Başkan Gürkan'a teşekkür ettiler.

Vali Şahin ve Başkan Gürkan Stantları Gezdi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivalinde düzenlenen etkinliklere ve stantlara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.