Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

7,5 milyon kaçak makaron ele geçirildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin, operasyonda gümrük kaçağı yaklaşık 7,5 milyon adet makaron ele geçirildi.

Jandarma ile basın arasında dostluk maçı

Malatya’da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen futbol turnuvasında basın mensuplarını ile karşıya gelen jandarma gol oldu yağdı.

Bozkurt ve Karataş Ailelerinin Mutlu Günü

Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) Malatya İl Temsilcisi Ali Rıza Bozkurt - Esma Bozkurt Ailesinin oğlu Olgu Bozkurt ile Melek – Ali Karataş Çiftinin biricik kızları Gül Karataş ( Bozkurt ) düzenlenen düğün töreniyle evlilik müessesesine ilk adımı attılar.

Gürkan, “ Malatya, Dünyada Devleti Kuran Şehrin Adıdır”

Malatya’nın Fethinin 921. Yıldönümü ve 2. Uluslararası Melita’dan Malatya’ya Arslantepe Buluşması Başladı...

Yeni Malatyaspor Kendi Sahasında Altay İle 0-0 Berabere Kaldı

Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Altay ile golsüz berabere kaldı.

İl Müdürü Galip Sökmen'nin 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

İnönü Üniversitesi TÖTM Göğüs Cerrahisi Kliniğinden Bir ilk Daha

Türkiye’de ilk defa İstanbul dışında canlı bağlantılı akciğer ameliyatları (Torasik Cerrahiler) ilk kez Malatya’da İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde yapıldı.

Mv. Tüfenkçi Hekimhan İlçesini Ziyaret Etti

Tüfenkci: “ Cumhurbaşkanımız bu ülkede var olduğu sürece ülkenin boynunu kimse yere getiremeyecek”

Malatya Tabip Odasından Saldırıya Kınama

Malatya Tabipler Odası Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Sezai Demirel” Vahşete, Cinayete Dönüşen Sağlıkta Şiddete Acil Çözümü Yetkililerden Bekliyoruz”

MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’tan Veda Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kurucu Rektörü olarak 4 yıldır başarılı bir şekilde görevini sürdüren ve bilimsel akademik başarılarıyla Turgut Özal Üniversitesinin nitelik ve nicelik bakımından büyümesini sağlayan Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı.

MTÜ Rektörlüğüne Prof. Dr Recep Bentli Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne Eski Malatya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli’yi atadı.

Ahilik Komitesinden Başkan Gürkan'a Ziyaret

Başkan Gürkan" Malatya’yı Her Konuda Yoğun Bir Hizmet Anlayışıyla Tanıştırmaya Gayret Ediyoruz...

Şeker Fabrikalarında Küspe Doğrudan Besicilere Verilecek

Türkşeker Genel Müdürlüğü 2022 yılında aldığı kararla Pancar’dan elde edilen ve hayvan üreticilerinin ulaşmakta zorluk çektiği Pancar küspesini artık aracısız Fabrikadan alabileceklerini aldığı kararı kamuoyuna duyurdu.

Genel Başkan Maskar: Akçadağ Üvey Evlat mı?

Malatya’nın en önemli ve en çok üyesine sahip aktif Sivil Toplum kuruluşu olan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Yüzyılın Konut Projesinde Akçadağ’ın unutulmasına sert tepki gösterdi.

Alkan” Küçük Sanayi Sitesinde Engellemelere Rağmen Esnaflarımıza Müjde”

Gelişen ve Büyüyen Modern Malatya’da Küçük Sanayi sitesi de günün koşullarında şehir içerisinde kalıp ihtiyaca cevap veremez duruma gelmesiyle birlikte yeni bir alanda Küçük Sanayi sitesi arayışlarına giren Özsan Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Şemsettin Alkan ve yönetim kurulu çalışmalarının neticesini alarak sorunu çözüme kavuşturdu.

Şehriban Günata Anadolu Lisesi Eğitim Öğretime Başladı

Hayırsever İş Adamı Sabri Günata tarafından Annesi Merhume Şehriban Günata adına yaptırdığı Şehriban Günata Anadolu Lisesi kısa sürede bitirilerek 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılı ders zili çalmasıyla başladı.