Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Narkotik Şube Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Kale İlçesi Uygulama noktasında Narkotik Şube Ekiplerinin dikkati sayesinde uyuşturucu sevkiyatı yapan yolcu otobüsünde 11 Kilo 855 gr. Esrar Maddesi yakalandı.

Gürkan: Hizmetlerimizi Gezmekle Bitirme Şansımız Yok

Orduzu Spor Kompleksinde incelemelerde bulunan Başkan Gürkan," Malatya Tek Yürek Mazisine Layık İstikbale Hazırlanıyor"

DEVA Partisinden Esnaf Ziyareti

DEVA Partisi Malatya İl Teşkilatından Esnaf Ziyaretleri" Malatya Mavi Yeleklilerle Buluştu"

Mevlid Kandilinde Türk Ocağına Anlamlı Ziyaret

Âlemlere rahmet olarak gönderilen İki Cihan Serveri Hz. Muhammed'in(S.A.V.) doğduğu gece olan Mevlid Kandilinde Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata ziyarete gelen Malatya İl içi ve İl dışından gelen önemli isimleri ağırladı.

Battalgazi Belediyesi’nin 2023 yılı Bütçesi 530 Milyon

Battalgazi Belediye Meclisi Ekim Ayı Üçüncü Birleşimi Battalgazi Belediye Başkan Yard. Meclis Başkan Vekili Zafer Kırçuval Başkanlığında Yapıldı...

Arguvan’da İlk Kez Amatör Spor Haftası Kutlandı

3-9 Ekim Amatör Spor Haftası dolayısıyla Arguvan Nazım Hikmet Meydanında kutlama gerçekleştirildi.

Başkanlardan AKÇADAĞDER Genel Merkezine Ziyaret

Malatya’nın önemli aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar İl dışından Malatya’ya gelen önemli misafirleri hizmet binasında ağırladı.

Başkan Dursun” Yapılan Açıklama Talihsiz”

Malatya Pütürge Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun hafta sonu gerçekleştirilen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleriyle ilgili sert sert Konuştu. Başkan Dursun” Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun yapmış olduğu talihsiz konuşmayı; pek acemice, ötekileştirici ve zafer sarhoşluğu kokan bir hal neticesinde tezahür ettiğini teessüfle müşahede ettik” dedi.

Başkan Öztürk Yazıhan Belediyespor Heyetiyle Biraraya Geldi

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk beraberinde AK Parti Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş ile birlikte Yazıhan Belediyespor Başkanı Aziz Baran, Teknik Heyet ve oyuncularıyla bir araya geldi.

Malatya Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezine Ziyaret

Malatya’nın önemli Mesleki Eğitim okullarından ara iş gücü ile öğrenci yetiştirerek Sanaatkarların yetiştirilmesine büyük hizmet eden Malatya Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezine heyet olarak ziyaret gerçekleştirildi.

Başkan Güder: “Vatandaşlarımıza Hizmet Sözümüz Var”

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağırlıklı İmar olmak üzere 19 Gündem Maddesi Görüştü

Yaşlılar gününde Mustafa Tutuş’a Sürpriz Ziyaret

1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla Malatya’da bir çok ziyaret gerçekleştiren Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen sürpriz ziyaretlerle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’dan Arguvan ve Hekimhan Belediyelerine Ziyaret

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Aydın Efeler İlçe Belediye Başkanı Fatih Atay Hekimhan ve Arguvan Belediyesini ziyaret etti.

Malatya Ticaret Borsasında Başarı Kazandı

Malatya Ticaret Odası seçimleri hizmet binasında yapıldı. 2 adayın yarıştığı seçimlerde Mevcut Başkan Ramazan Özcan’ın listesiyle seçime giren 7 Odanın 7 sini de kazanarak büyük bir başarı elde ederken üyeler ise tam destek verdi.

Malatya K.Maraş ve İlçeleri Derneğinde Etkinlik

Malatya’nın önemli Sivil Toplum kuruluşlarından Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneği Kültürel yönden yapılan etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek Doç. Dr. Atilla Özcan’ı Konuşmacı olarak misafir etti.

İYİ Parti’de Kongre Kararı

İyi Parti Genel Merkez tarından 81 ilde kongre kararı alındı.