Asayiş

Asayiş Haberleri

Narkotik Şube'den Uyuşturucu Operasyonu

2 şahsın üzerinde, iş yerinde ve araçlarında yapılan aramada; 140 adet hap, 24.46 gram metamfetamin, 43 gram sentetik kannabinoid,1 adet ruhsatsız tabanca ve 30 adet fişek ile uyuşturucu madde...

Balkon Faresi Yakalandı

Yaz aylarında vatandaşların cam ve kapılarını kapatmalarına neden olan şahsın tespiti ve yakalanmasına yönelik Malatya İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Ekiplerinin yapılan titiz çalışma sonucu tespit edilen M. K. isimli şahıs suçüstü yakalandı.

10 Şüpheliden 6’sı Tutuklanarak Cezaevine Teslim Edildi

Battalgazi ilçesinde Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince “Kasten Yaralama, Yağma, Gasp, Tehdit, Mala Zarar Verme, Açıktan Hırsızlık vb.”

Kumarcılara Suçüstü

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğin temini yönünde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Malatya’da Uyuşturucu İle Mücadele Kararlılıkla Devam Ediyor

Malatya Emniyeti Narkotik Şube Ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında iki şahsı gözaltına aldı.

Polis Çok Sayıda Silah Yakaladı

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğin temini yönünde il merkezinde yapılan çalışmalarda toplam 14 tabanca, 5 tüfek, 3 kurusıkı, çok sayıda fişek ve kesici alet ile 372 uyuşturucu hap ve 272 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çok Sayıda Silah ve Gümrük Kaçağı Ürüne Polis Baskını

Malatya Emniyeti tarafından 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet kapsamında kentte faaliyet gösteren bir işyerinde silah imalatı yapıldığı tespit edildi.

Malatya Polisinden Sokak Satıcılarına Suçüstü

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince Malatya’ya başka bir ilden uyuşturucu madde imal etmeye geldiği tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

Battalgazi’de Bayram Öncesi Tatlıcılara Denetim

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban bayram öncesi ilçede tatlı üretimi yapan imalathaneler ve satışı yapılan işyerlerinde hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Malatya''da PTS-EDS Projesi

Trafik akımının yoğun olduğu güzergâhlarda Ortalama Hız Koridorları oluşturularak can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; Malatya-Elazığ ile Malatya-Sivas güzergâhlarında Denetim.

Narkotik Operasyonunda 2 Tutuklama

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 535 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 şahıs tutuklandı.

Atlı Jandarma Timi Göreve Başladı

Malatya İl Jandarma Komutanlığı emrine görevlendirilen Atlı Jandarma Timi (3 Astsubay binici, 3 seyis, 3 at) göreve başladı.

Güvenlik Şubeden PANGEA XV Operasyonu

İnterpol Genel Sekreterliği Koordinesinde ülkelerde sahte ve yasadışı tıbbi ürün üreticilerine, dağıtıcılarına ve satışı yapılan web sitelerine yönelik uluslararası birimler arasında işbirliğini artırmak amacıyla Ortak Operasyon...

JASAT Timlerinden Aranan Şahısa Operasyon

Malatya İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; “ Malatya İl J .K. lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri) timleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Paydaş Kurumlarla Yapılan Servisçilere Özel Denetim

Emniyet, Jandarma ve Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait personelce müştereken yapılan Servis Denetimi kapsamında ilimiz genelinde 27-28 Haziran 2022 tarihlerinde toplam 217 servis aracı denetlendi.

Çukurdere Mahallesinde Jandarma'dan Tarihi Eser Operasyonu

Yeşilyurt ilçesinde Çukurdere Mahallesinde bir iş yerine düzenlenen operasyonla 44 adet sikke ve 7 adet tarihi obje ele geçirildi.

Malatya Emniyetinden Uyuşturucu Tacirlerine Şafak Operasyonu

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Malatya ve İstanbul illerinde toplam 18 şahsa ait adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı.

KOM Şubeden Operasyon

Malatya KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince 5607 SKM kapsamında yapılan çalışmalarda;

İş Yeri Kurşunlamaya 4 Tutuklama

12.06.2022 tarihinde Malatya’da meydana gelen İş Yeri Kurşunlama olayında Malatya KOM Şube Ekiplerinin sıkı çalışması sonucu 5 şahıs yakalanmış, Şahıslardan 1 şahıs serbest kalırken 4 Şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Toplam 743 haber.