Asayiş

Asayiş Haberleri

Uyuşturucuya 5 Tutuklama

Malatya narkotik ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 5 şahıs tutuklandı.

Şehit P. Ütğm. Serkan Erkuş Dualarla Uğurlandı

Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 23.09 2022 tarihinde bölücü terör örgütü unsurları ile çıkan çatışma sonucu şehit düşen P. Ütğm. Serkan Erkuş için cenaze töreni düzenlendi.

Malatya’ya şehit Ateşi Düştü

Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş'un (28) Şehit oldu

Polis zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 4 şahıs tutuklandı.

Ahıra Yıldırım Düştü 5 Büyükbaş Hayvan Telef Oldu

Malatya'nın Battalgazi İlçesi Orduzu Mahallesinde gece etkili olan yağış esnasında Tuba İpekten'e ait olan ahıra yıldırım düştü. Ahırda bulunan 5 büyükbaş hayvan telef oldu.

Çalınan akülü aracı polis ekiplerince bulundu

Hasanvarol Mahallesi'nde bir adreste Bedensel engelli vatandaşın çalınan akülü aracı, polis ekipleri tarafından bulunarak kendine teslim edildi

Malatya'da 6 Adet Uzun Namlulu Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan 3 ayrı sokak çalışmasında 6 adet uzun namlulu silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi

7,5 milyon kaçak makaron ele geçirildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin, operasyonda gümrük kaçağı yaklaşık 7,5 milyon adet makaron ele geçirildi.

Narkotik Ekiplerinden Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan 3 ayrı sokak çalışmasında 7 şahıs tutuklandı, 3 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Battalgazi İlçesinde Asayiş Olayları

İl Emniyet Müdürlüğümüz Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Trafik'ten Okul Servis Araçları ve Şoförlerine Yönelik Denetim

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılının başlamasıyla öğrencilerin güvenli bir ortamda seyahat etmelerini sağlamak için denetimlerini sıklaştıran Trafik Şube ekipleri okul servislerine yönelik eksik evrağı ve eksikleri olanlara müsaade etmiyor.

Tarihi Eser Kaçakçılarına Jandarma Baskını

Yeşilyurt İlçesi Fatih Mahallesi Organize Sanayi Bölgesinde tarihi eser kaçakçılarına Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla Roma Dönemine ait çok sayıda eser ele geçirildi.

Malatya'da Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

Jandarma’dan Fırıncı Mahallesinde Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Malatya İl J.K.lığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Battalgazi İlçesi Fırıncı Mahallesinde ...

Narkotik Ekipleri Suçlulara Göz Açtırmıyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 24 şahıs tutuklandı, 3 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Jandarma'dan Dilek Mahallesinde Uyuşturucu Operasyonu

 Malatya İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Yeşilyurt İlçesi Dilek Mahallesinde

Büyükşehir Personeli Cinayete Kurban Gitti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Personellerinden sevilen, Saygı duyulan, efendiliğiyle ve yardımseverliğiyle bilinen 47 yaşındaki Cahit Varol 17 Yaşındaki bir genç tarafından Cinayete kurban gitti.

"Kasten Öldürme" Olayının Faili Firar şüphelisi Yakalandı

16.07.2022 günü Orduzu Mahallesi Gölet civarında meydana gelen...

Narkotik'ten Torbacılara Operasyon

Yakalanan Torbacılardan gözaltına alınan H.M ,Ö.T, C.Y, M.A, M.S.M ve C.O isimli 6 şahıs sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklandı.

Toplam 743 haber.