Asayiş

Asayiş Haberleri

Yeşilyurt İlçesinde Asayiş Olayları

İl Emniyet Müdürlüğü Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur ve güvenliğin temini yönünde yapılan çalışmalarda;

Kış Lastiği Uygulamasına Özel Denetim

Malatya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma Timleri tarafından 1 Aralık tarihinden itibaren Kış Lastiği denetimleri aralıksız başladı.

Yeşilyurt İlçesinde Asayiş Olayları

İl Emniyet Müdürlüğü Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur ve güvenliğin temini yönünde yapılan çalışmalarda;

1 Aralık’tan İtibaren Kış Lastiğine Sıkı Denetim

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü 1 Aralık’ta başlayacak Kış lastiği uygulamasına dikkat çekti. Konuyla ilgili yapılan açıklamada;

Güzelyurt Mevkiinde Otomobil Uçuruma Yuvarlandı 1 Ölü

Yürek yakan kaza Malatya’nın Hekimhan ilçesi Güzelyurt mevkiinde meydana geldi. 44 AEG 208 plakalı aracın şoförü hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 150 metre uçuruma yuvarlandı.

Yazıhan’da Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Malatya’nın Yazıhan İlçesinde Jandarma’nın Dron destekli yapılan uyuşturucu operasyonunda 457 gr. Kubar esrar maddesi Uyuşturucu hap ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

27 Sabıkası olan Hırsız Yakalandı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde işyerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen bir şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan başarılı bir operasyonla kısa sürede yakalandı.

Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde yaptıkları aramalarda Uyuşturucu Madde İmal ve ticareti yaptıkları duyumu üzerine gerçekleştirdiği operasyonda Uyuşturucu Madde, hap ve suç unsuru hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Malatya Merkezli Uyuşturucu Operasyonu

Malatya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik, Malatya merkezli Denizli ve Elazığ İllerinde

Yazıhan İlçesinde Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Yazıhan İlçesinde Gövük, Doğuş, Yeni ve Gayret Mahallelerinde Jandarma tarafından gerçekleştirilen Uyuşturucu Operasyonunda 4.389 Gr. Esrar maddesi ele geçirildi.

Gençlere Uyuşturucunun Zararları Anlatıldı

Malatya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince üniversite öğrencilerine Gençlik Modülü kapsamında bilgilendirmeler yapıldı.

Hileli ve Usulsüz Engelli Raporu Şüphelileri Yakalandı

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hileli ve usulsüz yollara engelli sağlık raporu aldırdığı tespit edilen 2 şüpheli şahıs ile adlarına usulsüz engelli sağlık raporu düzenlenen 4 şahıs gözaltına alınmıştır” denildi.

Hırsızlıktan Sabıkalı Suç Makinaları Yakalandı

Malatya’da onlarca hırsızlıktan suç kaydı bulunan 2 şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince başarılı operasyonla kıskıvrak yakalandılar.

Cinsel İçerikli Ürün ve Uyuşturucu Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri suçlulara göz açtırmıyor.

Göçmen Kaçakçıları Tutuklandı

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince

KOM Şube Suçlulara Göz Açtırmıyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Ekipleri 3.269 adet yeşil reçeteye tabi hap ele geçirdi.

Doğanşehir’de Uyuşturucu Baskını

Doğanşehir İlçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 2 şahsın ikamet ve araçlarında yapılan aramada 169 gr esrar maddesi ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

11 Kaçak Göçmen Yakalandı

23 Plakalı kapalı kasa bir araçla Malatya’ya getirilen 11 Afgan Uyruklu kaçak göçmen Polis Tarafından yakalandı.

Malatya Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadelede Kararlı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü halkın huzur ve güvenliği için 7/24 görevinin başında şok operasyonlarla suçlularla ve özellikle uyuşturucu ile mücadelede büyük başarılarla çalışmalarına devam ediyor.

Toplam 743 haber.