Asayiş

Asayiş Haberleri

Aranan 97 Şahıs Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Aranan şahıslara yönelik Ekim ayı geneli yapılan çalışmalarda 97 şahıs yakalandı.

Yazıhan'da Kaçak Kazı Yapanlar Yakalandı

Yazıhan İlçesinde Kaçak Kazı yapanlara Jandarma tarafından suçüstü yapıldı

Trafik Şube’den Elektrikli Skuter Denetimi

Trafik Kazalarındaki artış nedeniyle Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince Elektrikli Skuterlere yönelik denetimler yapıldı.

Okul Kantinleri Denetleniyor

Büyükşehir Zabıtası okullarda kantin, kafeterya ve büfeleri denetliyor

Yolcu Otobüsündeki Uyuşturucu Bonita'dan Kaçamadı

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmada; Yolcu Otobüsündeki Uyuşturucu Narkotik Madde Arama Köpeği Bonita'dan Kaçamadı.

Malatya’da Uyuşturucuya Geçit Yok

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan 5 ayrı sokak çalışmasında ...

Malatya'da Torbacılara Operasyon

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmazken Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri de Uyuşturucu tacirlerine şok baskınlarla sokak satıcılarına geçit vermiyor.

Malatya’da 34 Silah Yakalandı

Malatya KOM Şube Müdürlüğü Ekiplerince yapılan operasyonda toplam 34 adet tabanca, 2 adet tüfek, 1.071 adet çeşitli ebatlarda fişek, 54 adet şarjör ile 36 adet silah parçası ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden Hizmet İçi Eğitim

İl Emniyet Müdürlüğü “Olay Yerine Giden İlk Ekibin Görev ve Sorumlulukları, Şüpheli Paketlerde Alınacak Çevre Tedbirleri, Bombalı ve Silahlı Eylemler, X Ray Cihazlarında Patlayıcı Madde Görüntüleri ve Patlayıcı Türleri” Teori ve Pratik Eğitim verildi.

Yasadışı Silah Satışına Jandarma Darbesi

Yeşilyurt İlçesi Dilek Mahallesinde Jandarma ekiplerinin yaptığı baskında çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Jandarma’dan Traktör Sürücülerine Reflektör Uyarısı

Malatya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerinden Traktör sürücülerine hayati uyarı" Haydi Malatya Reflektörünle Yol Ver Hayata"

Torbacılara Operasyon

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik 3 farklı çalışma kapsamında

Malatya'nın Kabusu Çatı Faresi Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince Malatya'da farklı tarih ve yerlerde yaptığı hırsızlıklarla işyeri sahiplerine korku yaşatan şüpheli şahıs yakalandı.

Narkotik Şube Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Kale İlçesi Uygulama noktasında Narkotik Şube Ekiplerinin dikkati sayesinde uyuşturucu sevkiyatı yapan yolcu otobüsünde 11 Kilo 855 gr. Esrar Maddesi yakalandı.

Malatya Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadelede Kararlı

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında narkotik ekiplerince her geçen gün artarak devam eden başarılı sokak çalışmalarında son olarak 10 şahıs gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü İhtiyaç Sahibi Çocukları Unutmadı

Malatya İl Emniyet TDP Şube Müdürlüğünce tespit edilen İhtiyaç Sahibi çocuklara Mont ve Ayakkabı dağıtımı yapıldı.

Trafikte Yaya Bilincinin Oluşturulması Etkinliği

‘Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu’ Etkinliği Gerçekleştirildi...

Uyuşturucuya 7 Tutuklama

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 7 şahıs tutuklandı.

Vali Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürlüğünde Brifing Aldı

02 Ekim 2022 Pazar günü Malatya'da yapılacak olan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimi için polis olağanüstü önlem alacak.

Toplam 743 haber.