Politika

Politika Haberleri

Fendoğlu, “420 Köyü Tek Tek Ziyaret Ettik”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP olarak seçimden sonra şimdiye kadar 420 köyü tek tek ziyaret ettiklerini, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçesinin kalan köylerini de tek tek ziyaret etmeye başladıklarını bildirdi.

Başkan Karakuş” Olan Yine Gariban Besiciye ve Halka Olmakta”

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş Et’te yaşanan sıkıntıları dile getirdi. Yaptığı yazılı basın açıklamasında Üreticiyi ve Halkı korumak gerektiğini burada sadece her zaman aracıların kazandığını belirtti.

Gürkan" Kadınların Bizim Nezdimizde Önemi Çok Büyüktür"

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Başkan Gürkan Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Malatya İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz

Cafana Mahalle Sakinleri Yeşilyurt Akşamları Sokak Konserine Büyük İlgi

“ İşte Birliktelik, İşte Muhteşem Tablo, Teşekkürler Cafana”

AK Parti Kadın Kollarından Sivil Toplum Kuruluşları ve Basın Buluşması Toplantısı

Ak Parti İl Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Kadınlarla Büyük Türkiye Buluşması Sivil Toplum Kuruluşları ve Basın Buluşması toplantısı Nikah Sarayında verilen kahvaltı programı ile yapıldı.

Battalgazi’de Kaymakam Duran’a Veda Yemeği

Battalgazi Belediyesi tarafından 12 Ağustos 2022 tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Hatay-Payas Kaymakamlığına atanan Abdül Kadir Duran için veda yemeği düzenlendi.

Mv. Çalık: “Tütün Üreticisinin dün Olduğu gibi Bugünde Yanındayız”

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir’de etkili olan dolu yağışı nedeniyle tütünleri zarar gören çiftçilerle bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcılığına Numan Özcan Atandı

AK Parti Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM Genel Müdürü olarak görev yapan Numan Özcan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı olarak resmen ataması yapıldı.

Mv. Ağbaba” Darende Sayfiye Mah. Betona, Asfalta, Ranta Kurban Edilmemelidir”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Darende İlçesi Sayfiye Mahallesindeki doğal güzellikleri gezerek buraların Betona, Asfalta, Ranta Kurban Edilmemesi gerektiğini belirterek sert tepki gösterdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesine Ödül

Türkiye’deki birçok ilden belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen ödül töreninde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da Büyükşehir Belediyesinin "Kuzey Kuşak Yolu" projesiyle ödüle layık görüldü.

“Çayırköy İle Karahan Arasındaki 4,5 Km’lik Bağlantı Yolunu Konforlu Hale Getirdik”

Yeşilyurt Belediyesi, Çayırköy ve Karahan Mahalleleri İle Havaalanı Arasındaki 4,5 Km’lik Bağlantı Yolunu Yeni Yatırımlarla Güvenli Hale Getirdi

Gedik Gençlik Merkezi Kuran Kursu Öğrencilerinin Yılsonu Etkinliğine Büyük İlgi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Çocuklarımızın Dini ve Kültürel Yönden Gelişimlerine Büyük Önem Veriyoruz”

Ahmet İmrek” Herkes Haddini Bilecek. Türk Bayrağına Uzanan Her Eli Kırarız”

Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı ve MYK Üyesi Ahmet İMREK” partim adına Tüm kamuoyuna duyurumuzdur” diyerek Suriye’nin kuzeyinde Özgür Suriye Ordusu’nun kontrolü altındaki Azez’de gerçekleştirilmek istenen Şanlı Türk Bayrağını yakma girişimine sert tepki gösterdi.

Başkan Zelyurt, Kahvaltı Etkinliğinde Çocuklarla Bir Araya Geldi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, MİAD Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan 6-12 yaş grubu 50 çocuk ile Belediyenin Beypınarı Sosyal Tesislerinde kahvaltıda bir araya gelerek, çocuklar ile sohbet etti.

Yeşilyurt Belediyesi, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Düzenledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Mahalle Muhtarlarımızla Bir ve Beraber Hareket Ediyoruz”

Ağbaba Ailesinden Hacıbektaş’ta Hayır Çarşısı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında

Başkan Karakuş” Sulama Birlikleri Çiftçilerin mi? Yoksa Birilerinin Çiftliği mi?”

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş son yıllarda Sulama Birliklerinde meydana gelen anlamsız uygulamalara, Sulama suyundaki Aşırı Zamlara, Personeller ile ilgili ayak oyunlarına sert tepki göstererek ” Sulama Birlikleri Çiftçilerin mi? Yoksa Birilerinin Çiftliği mi?” dedi.

Başkan Çınar, Bostanbaşı Mahallesinde İmar Yollarını İnceledi

“Bostanbaşı, Açtığımız Yeni İmar Yollarıyla Planlı Gelişiyor”