Politika

Politika Haberleri

Başkan Çınar Muhtarlar İle Buluştu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Muhtarlarımızın Destekleriyle Yeşilyurt’u Dev Yatırımlarla Buluşturmaya Devam Edeceğiz”

Başkan Çınar'dan Vefa Buluşmaları

‘Baştacı’ Projesiyle Evde Bakım Hizmeti Alan Yaşlılar, Yeşilyurt Belediyesinin Yatırım Alanlarını Gezdiler

Başkan Güder, Battalgazili Muhtarların Gününü Kutladı

Başkan Güder, Hastane Cafe’de ağırladığı muhtarlara ilçede hayata geçen yatırımları da anlattı.

Başkan Yağlıcı” Destek Sizden Hizmet Bizden”

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı seçim çalışmaları kapsamında hazırlıkların bittiğini belirterek dün olduğu gibi bu günde Battalgazi İlçede yine İyi’ler kazanacak dedi.

İYİ Partili Yılmaz En Başarılı Başkanlar Arasında

TRend MEDYA adlı firmaya bağlı Anket Meydanı’nın başlattığı ve aylık olarak ilk beşini açıkladığı, ‘İYİ Parti’nin en başarılı İl Başkanı kim?’ anketinde Eylül Ayında ilk 5’te İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz da yer aldı.

Dr. Kınık“ Kısa Süre İçerisinde 1000 Kişi İstihdam Edilecek”

Kızılay Genel Bşk. Dr. Kınık’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret. Gürkan: Kızılay’ın Tekstil Üretim ve Lojistik Üssünün de Malatya Olmasını Temenni Ediyoruz...

Hizmetlerde Örnek Gösterilen İl Malatya

Özal Döneminden beri Geçmiş dönemlerde Malatya içeride hep eleştirilirdi. Malatya’da Bu sorun şu sorun. Şimdi ise 2 yıldır Sayın Gürkan Başkanın gelmesiyle Malatya'da Birlik beraberlik sağlanırken, hizmette altın yılını yaşamaya başladı.

B. Şehir Meclis Üyesi Karakaş’tan Battalgazi Kaymakamı Savar’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Karakaş beraberinde Meclis Üyesi Nedim Çeker ile birlikte Battalgazi İlçe Kaymakamı Erkan Savar’a hayırlı olsun ziyareti.

Muhtar Derneklerinden Başkan Gürkan'a Hizmet Övgüsü

Muhtarlar Günü nedeniyle Muhtar Dernekleriyle bir araya gelen Başkan Gürkan, " Birlikte Yönetim Anlayışını Benimsiyoruz"

“Bostanbaşı’nın Yaşam Kalitesini Artırıyoruz”

Başkan Çınar, Bostanbaşı Mahallesindeki Kilit Taşı Kaldırım ve Bisiklet Yolu Çalışmalarını İnceledi

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına İzzet Levent Adaylığını Açıkladı

İyi Parti Genel Merkez tarafından 81 il için alınan seçim kararıyla Teşkilat İl ve İlçe seçimlerinde aday olacak isimlerde çalışmalarını hızlandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 22 Ekim’de Malatya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatyalılarla buluşmak üzere 22 Ekim Cumartesi günü Malatya’ya geliyor.

Yeniden Refah Partisinde Bilal Yıldırım Güven Tazeledi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ında katıldığı Yeniden Refah Partisi Malatya 2. Olağan İl Kongresi Ramada Altın Kayısı Hotel’de büyük katılımla yapıldı.

AK Parti Gaziantep Mv. Ahmet Uzer Doğanşehir’de

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” Doğanşehir’de

Mv. Bakbak Battalgazi’deki Tarihi Mekanlara Hayran Kaldı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, tarih başkenti Battalgazi’de bulunan UNESCO Dünya Kültür Mirası Arslantepe Höyüğü’nü ziyaret etti.

Dr. Fatih Erbakan’a Coşkulu Karşılama

Malatya İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi için Malatya’ya karayoluyla gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Parti İl yönetici ve teşkilat üyeleri tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Başkan Gürkan'a Övgü

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay:“ Ankara-İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Gelsin Hizmet Nasıl Yapılır Görsünler”

Kiraz" Bu Yasa  baştan Aşağı Sansür ve Otosansür Yasasıdır

 Bu sansür yasasının, seçimlere en fazla 8 ay kaldığı bir dönemde Meclis’te kabul edilmesi, seçimler yaklaştıkça iktidarını kaybedeceğini anlayan Saray’ın içinde bulunduğu korku ve acizliğin boyutunu göstermektedir.

Malatya Eczacılar Odası’ndan Deva Partisi İl Başkanlığı’na Ziyaret

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Ebru Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş’i parti il binasında ziyaret ederek son günlerde eczacıların yaşadığı sorunların çözümüne yönelik oda faaliyetlerine destek talebinde bulundu.

Toplam 3239 haber.