Sağlık

Sağlık Haberleri

”Asrın Deprem Felaketi, Asrın Kanser Felaketine Dönüşebilir”

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere “Eğer tedbir alınmazsa, eğer gözleri kar hırsıyla bürünmüş yandaş müteahhitler uyarılmazsa bu bölgede yaklaşık 352 bin 882 kişi önümüzdeki 5 - 10 yıl içerisinde kanserden ölecek.

Müftüoğlu” Menopoz Toplumda Tabu Olmaya Devam Ediyor”

Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Hakları Platformu (CİSÜ) Menopoz Farkındalık Ayı dolayısıyla “Menopozu Konuşuyoruz” kampanyasına çağrı yaptı.

Bakan Koca’dan Ücretsiz Grip Aşısı Müjdesi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, grip salgınlarının etkilerini azaltmak, hastalığın hafif geçirilmesini sağlamak ve halk sağlığını korumak amacıyla 2023 yılı grip aşısı uygulamasını 15 Eylül itibarıyla başlattıklarını bildirdi.

Jinekolojik Kanserlere Karşı Tarama Testi Hareketi Başlıyor

CİSÜ Platformu, Jinekolojik Kanser Ayı olan Eylül ayına özel olarak tüm kadın+’ları tarama testi ve aşılama hareketine davet etti.

Hastaneye Gitmeden Rapor Dönemi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artık Türkiye'de hastaneye gitmeden rapor alınabileceğini açıkladı.

Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu'ndan Sünnet Çocuklarına Hastanede Ziyaret

Arapgir İlçesinde geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen İlçedeki toplu sünnet töreni bu yılda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Battalgazi’de Unutulmaz Toplu Sünnet Şöleni

Başkan Güder“ Depremzede Yavrularımıza 44 Kere Maşallah”

Sağlık Çalışanları İş Bırakıyor!

SABİM, bünyesindeki sağlık alanındaki 19 sivil toplum kuruluşuyla yarından itibaren 2 gün sürecek iş bırakma eylemi başlatacaklarını duyurdu.

Malatya'da İlk Çapraz Karaciğer Nakli ile 7 Hasta Sağlığına Kavuştu

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde gerçekleştirilen ‘İlk Çapraz Karaciğer Nakli Ameliyatı’ basın toplantısı yapıldı.

Angel&Angel Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Faaliyetine Devam Ediyor

Angel&Angel Beauty and Health Corner Deneyimli Uzman kadrosu ve kaliteli malzemeleriyle Malatyalılara hizmet vermeye devam ediyor.

Sağlık Bakanlığından Önemli Uyarı

Sağlık Bakanlığı birkaç gündür meydana gelen aşırı sıcaklara karşı vatandaşları “ Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın” uyarısında bulundu.

Dener” Ergenler Depremin Görünmez Yüzü Oldu”

Deprem bölgesindeki 11 şehirde ergenlerin gelişimine yönelik projelerin yetersizliğine dikkat çekiliyor.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 30. Mezuniyet Töreni ile Genç Doktorlar Diplomalarını Aldı.

Hastane Morgunda Yılan Paniği

İtfaiye Ekipleri 10 dakika süren çalışmanın ardından yılanı yakalamayı başardı. Yakalanan yılan yerleşim alanından uzak bir bölgede doğaya salındı.

Cübbeli Ahmet'in Evlilikte Cinsellikle İlgili Sözleri Gündem Oldu

Cübbeli Ahmet, evlilikte en önemli meselenin ''yatak meselesi'' olduğunu belirterek ''Kadınların hastayım, canım istemiyor dememesi lazım'' ifadelerini kullandı.

Sağlık Çalışanları Nöbet Ücretleri Eridi

Sağlık emekçileri düşük maaşlar nedeniyle “nöbetleri” kabul ederken SES Ankara Şube Başkanı Kubilay Yalçınkaya, “Nöbet ücretleri her geçen gün eriyor” tepkisi gösterdi.

Tabip Odası Başkanı Demirel’den Başkan Evren’e Ziyaret

Malatya’nın sevilen isimlerinden ve önemli bürokratlarından uzun yıllar Başhekimlik, Sağlık İl Müdürlüğü görevlerinde bulunan Malatya Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. M. Sezai Demirel, Malatya ESKKK Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Süreli Sağlık Raporu Olanlar Dikkat

Bakan Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından süreli sağlık raporlarının geçerlilik süresi üzerine bir paylaşımda bulundu.

MESVAK Ailesi Kahvaltı Programında Buluştu

Müteşebbis Gelişim Vakfı (MESVAK) sosyal ailesinin sağlık ve dayanışmasına katkı amacıyla Keçiören Estergon Kalesi Lokantasında gerçekleşen Kahvaltı Programına MESVAK tüm yönetim ekibi, mütevelli heyet ve gönüllü üyeler katıldılar.

Toplam 152 haber.