Spor

Spor Haberleri

Büyükşehir Bel. Sporcuları Para Atletizm Şampiyonasına Damga Vurdu

Türkiye Şampiyonası’ndan Malatya’ya 15 Madalya

Battalgazili Gençler Sordu, Yazar Uzun Cevapladı

Yazar Uzun, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’ye hayran kaldığını da belirtti.

Budapeşte Şampiyonları Battalgazi’deki Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediyesi tarafından “Şampiyonlar Gençlerle Buluşuyor” programı kapsamında Macaristan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya ile dönen milli güreşçi Kerem Kamal ve Buse Tosun Çavuşoğlu, spor hayatlarında başarıya giden yolu Battalgazi’deki gençlerle paylaştı.

Dursun Cumalİ Sucu TFF Merkez Hakem Kurulu Üyeliği’ne Seçildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda Merkez Hakem Kurulu'nun başkan ve üyelerini belirledi. Malatyalı Dursun Cumali Sucu Merkez Hakem Kurulu Üyeliği’ne Seçildi.

Başkan Güder, Başarılı Sporcularla Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki sporcular ve antrenörleriyle bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediyesinden Malzeme Desteği

Yeşilyurt Belediyesi, Badminton Kursuna Katılan 300 Sporcuya Malzeme Desteğinde Bulundu

Polis Haftası Satranç Turnuvası Sona Erdi

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. yıl dönümü kapsamında “Polis Haftası Satranç Turnuvası” organize edildi. Yoğun katılımın olduğu turnuva ödül töreni ile son buldu.

Masa Tenisi Günü Battalgazi’de Özel Turnuva İle Kutlandı

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından ilan edilen “6 Nisan Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü”, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen özel bir turnuvayla kutlandı.

Yeni Malatyaspor'da olağanüstü seçim kararı!

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da olağanüstü seçim kararı alındı. Başkan Adil Gevrek, aday olmayacağını açıkladı.

Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanlığına Mehmet Nakir Seçildi

“ Kulübümüzün Başarısı İçin En İyi Şekilde Hizmet Edeceğiz”

Emniyet Müdürlüğü Birimler Arası Futbol Turnuvası

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Malatya İl Emniyet Müdürlüğü birimleri ile Malatya POMEM’in katılımıyla Futbol Turnuvası düzenlendi.

TOUR Of Türkiye’de Dünyaca Ünlü Bisikletçiler Parkura Çıkacak

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Uluslararası tanıtımda “Tour of Türkiye” markasıyla anılacak...

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Ligi'nde Malatya Şampiyon

Malatya işitme engelliler spor kulübü 24-28 mart 2022 Urfa'da yapılan 2.ci lig 6 grup futbol karşılaşmalarda rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Akçadağder’den Şampiyon Hatice Akbaş’a Coşkulu Karşılama

Malatya'nın Akçadağ ilçesinden Akbaş Ailesinin Kızı U22 Avrupa Boks Şampiyonasında Türkiye'ye Altın Madalya Kazandıran Milli Boksör Hatice Akbaş Malatya Havalimanında AKÇADAĞDER Genel Merkez Yöneticileri ve Ailesi tarafından coşkuyla karşılandı.

Yeşilyurt Güreş Sahası Hızla Yükseliyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Yeşilyurt Güreş Sahamız, Spor Tesislerine Örnek Gösterilecek Bir Projedir”

TFF Bölge Müd. Işılay Çalışkan’dan Plaket Takdimi

Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Işılay Çalışkan Malatya 1.Amatör Küme grup birincileri Arapgirspor, Hekimhan Girmana Spor, Akçadağ Spor ve Malatya Demirspor' u play-off müsabakaları öncesi ziyaret etti.

Öğrencilere Yönelik Mangala Turnuvası

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Semt Konakları ile Eğitim Merkezlerinde eğitim gören öğrencilere yönelik olarak mangala turnuvası düzenliyor.

Dereceye Giren Takımların Ödülleri Dağıtıldı

Yeşilyurt Belediyesi, İnönü Üniversitesi, İnsani Yardım Vakfı Malatya Şubesi ve (MİSA) Malatya Uluslararası Misafir Öğrenci Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen Uluslararası Yeşilyurt Futbol Turnuvası final maçlarıyla tamamlanırken, dereceye giren takımların ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Kayısı Çiçeği Şenlikleri Başladı

25-27 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Kayısı Çiçeği Şenlikleri çevre ilerden gelen 50 tenisçinin katılımı ile start aldı.

Toplam 436 haber.