Yerel Haber

Yerel Haber Haberleri

Sokak Kısıtlamasına Uymayan 38 Şahsa Ceza

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Covid -19 ile mücadele kapsamında Sokak Kısıtlamasına uymayan 38 şahsa toplam 34.200 Tl. cezai işlem uygularken, Maske Takmayan 5 şahsa 4.400 Tl. ile 1 işyerine ise işlem yapıldı.

Battalgazi Belediyesi’nden Anneler Günü’ne Özel Videolu Yarışma

Battalgazi Belediyesi, her yıl 9 Mayıs’ta kutlanan Anneler Günü’ne özel “Hayatı Eve Sığdıran Annem ve Ben” konulu video yarışması düzenliyor. 3 kategoride düzenlenecek olan bu özel yarışmanın başvuruları, 19 Nisan Pazartesi günü başlıyor.

Özal Ailesi MTÜ’nün Konuğu Oldu

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal MTÜ’de Anıldı

Akçadağ Dayanışma Derneğinden "Hemşerine Bir Destekte Sen Çık" Kampanyası

Yaklaşık 3 aydır göreve gelir gelmez Akçadağ ve bölgesinde gidilmedik yer, çalınmadık kapı, dokunulmayan gönül bırakmayan Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu Ramazan vesilesiyle de başlattıkları " hemşerine bir destek'te sen çık" kampanyasıyla ihtiyaç sahibi ailelerle hayırseverler arasında köprü olmaya devam ediyor.

Başkan Gürkan“Hizmet Destanları Yazmaya Devam Edeceğiz”

Ramada Altın Kayısı Hotel de düzenlenen programa Medya büyük ilgi gösterirken Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yaptıkları çalışmaları ve İki Yılını Değerlendirdi

Battalgazi Belediyesi’nden 10 Milyonluk Yatırım

Battalgazi Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Golden Cinsi Köpek Kayıp Aranıyor!...

Bu Hafta Pazartesi günü Golden cinsi 6-7 aylık Erkek Köpek kaybolmuştur.

Özel Gereksinimli Çocuklar Gürkan Ailesi’nin Misafiri Oldular

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu üyeleri olan özel gereksinimli (downsendromlu ve otizmli) çocuklar ve anneleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan’ın misafiri oldular.

Keskin: Malatya’ya Sahip Çıkmak Görevimiz

Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya’nın değerlerine ve kente sahip çıkmayı kendilerine görev edindiklerini belirterek, “Malatya’ya sahip çıkmak görevimizdir, sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata'dan Malatya Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Türk Ocağı Malatya Başkanı Nadir Günata, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret edip çeşitli açıklamalarda bulundu.

Yetimler Kervanı Gönüllere Dokunuyor!

2008 Yılında kurularak binlerce Fakir, Fukaranın, Dul, Öksüz, Kimsesiz ve Yetimlerin yanında olarak Hayır Sahipleriyle İhtiyaç sahipleri arasında yıllardır köprü vazifesi gören Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İhtiyaçlı gönüllere dokunmaya devam ediyor.

MESOB ve ESKKK Başkanlarından Sanayi Esnafına Ziyaret!

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Teskomb Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren, Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Özbek ile birlikte Sanayi sitesinde bulunan esnafları ziyaret ederek istişare ettiler.

Yeşilyurt’ta Yeni Bağlantı Yolları

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Karakuş ve Mehmet Nogay ile Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Özaltun ile birlikte Topsöğüt mahallesinde gerçekleşen yeni yol açma ve genişletme çalışmalarını inceledi.

Büyükşehir Belediyesinden Kimsesiz ve Yaşlılara Temizlik Hizmeti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan ‘Evde Temizlik Hizmeti’ kapsamında yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriliyor.

Pir Sultan Abdal Derneği’nden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Başkan Gürkan “Katılımcı Belediyecilikte İstişare Kültürüne Önem Veriyoruz”

Kayısı Çiçeği Şenliği Konukları Battalgazi’ye Hayran Kaldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Kayısı Çiçeği Şenliği' için Malatya'ya gelen acente ve tur sahipleri, gezginler ve gurmeleri, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de konuk ederek, ilçenin tarihi mekanlarını gezdirdi.

Başkan Güder’den Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şehitleri Anma Günü'nde İstanbul’da bombalı saldırı sonucunda Şehit olan Malatyalı polis memuru Okan Doğan’ın emaneti olan ailesini evinde ziyaret ederek, onlara destek oldu.

Yeşilyurt Ziraat Odasından Üreticilere Uyarı!

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ağaçlarda zirai ilaçlama sezonuna da girilmiş oldu. Yeşilyurt Ziraat Odası Üreticileri Zirai İlaç Konusunda 17 madde ile uyardı.

“Şehit Ve Gazi Ailelerimiz Bu Vatan İçin Çocuklarını Feda Ettiler”

Başkan Gürkan, Şehit ve Gazi Dernek Başkanlarını Kabul Etti

Toplam 256 haber.