İYİ Parti Battalgazi İlçe Teşkilatından Esnaf Gezisi

İyi Parti Battalgazi İlçe teşkilatı Esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları birinci ağızdan dinlediler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Battalgazi ilçe esnaflarını sık aralıklarla ziyaret eden İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte beraberinde İl Bşk. Yrd. Özgür Bozkurt, Alper Gürsoy, Ayşe Salman, Battalgazi Kadın Politikalar Başkanı Eda İzci, Siyasi işler sorumlu Başkan yrd. Vahap Kıstırak ve ilçe yönetim kuruluyla birlikte esnaflara misafir oldular.


       Esnaf tarafından ilgiyle karşılanan İyi Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı sıkıntı ve sorunları birinci ağızdan talep ve istekleri dinleyerek istişare ettiler.
       İlçe Başkanı Nurettin Bükte" Pandemi döneminde büyük sıkıntı çeken esnaflarımızı ziyaret ederek istişare ettik. Talep ve isteklerini İyi Parti olarak genel merkeze bir4 rapor halinde hazırlayıp gönderiyoruz ve Mecliste bunlar gündeme getiriliyor. 


      Esnaflarımızın gerçekten sıkıntısı büyük. Esnafların en büyük sorunu Pandemi döneminde işyerlerinin kapalı olması ve alınan kredilerin aksaması. Ödeme güçlüğü içerisine düşen esnaflarımı bir de kapalı olunca kazanamadıkları halde Kira, elektrik, su, doğalgaz, vergi gibi birçok sorunla yüz yüze kalmış vaziyette. 


      İyi Parti kadroları olarak sahadayız. Esnafın, vatandaşın , işçinin, memurun, çiftçinin, Vb. yani kısaca Ülkemizi daha ileri refah seviyesine ulaştıracak kadrolarının İyi Parti'de olduğunu vatandaşlar gibi diğer kesimlerde görüyor . Artık halkımız bunları görüyor. Her gittiğimiz yerde bu sorunlar karşımıza çıkıyor. Ama önümüzdeki dönem Genel Başkanımız Meral Akşener'in liderliğinde İyi parti kadrolarıyla sorunların da çözüleceğinde herkes hemfikir.


       Battalgazi ilçe teşkilatımız her gün sahada vatandaşlarımızla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ziyaretlerimizde devam ediyor. "

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN