Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ haberleri, haber editörü Mustafa İZCİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeni Malatyaspor: 1 Beşiktaş: 1

Öznur Kablo Yenimalatyaspor evinde konuk ettiği Beşiktaş'ı 1-1 skorla beraberliğe razı oldu.

Malatya Flaş Haber BİMYAD Ailesine Katıldı

Malatya’nın en eski ve köklü haber sitelerinden Malatya Flaş Haber kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Ailesine katıldı.

Arapgir’de Kar Yağışı Sonrası Yollarda Çalışma

Arapgir’de Salı gününden itibaren etkili olan kar yağışının ardından başlatılan kar temizleme ve tuzlama çalışmaları Belediye ekipleri tarafından aralıksız devam ediyor.

Kuzey Çevreyoluna Köprü İsteği

Malatya’da Doğu ve Batı illerini birbirine bağlamak için yapılan ve büyük oranda tamamlanan Kuzey Çevre yolu açılacağı günü beklerken yerleşim yerlerinin köprü yapılmaması tepkisiyle gündeme gelmeye devam ediyor.

Mv. Çakır” Medyanın Varlığı Toplumun Olmazsa Olmazıdır”

Ak Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 1.Haydar Karaduman Gazetecilik, Hizmet ve Tanıtım Ödülleri Töreni ve Gazeteciler Gecesi’ne katıldı.

Muhteşem Gecede Haydar Karaduman Ödülleri Törenle Verildi

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Kurucusu Haydar Karaduman adına düzenlenen 1. Haydar Karaduman Gazetecilik, Hizmet ve Tanıtım Ödülleri düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi.

Karademir'den BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı Veysel Karademir Gazeteciler günü dolayısıyla Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezi (BİMYAD)’ı ziyaret.

Kasaplar Odası Başkan Adayı Küçer“ Hizmete Talibim”

Sektörün en tecrübeli isimlerinden biri olan Malatya Kasaplar Odası Başkan Adayı Yusuf Küçer Destek sizden Hizmet Bizden” diyerek yapılacak seçimlerde hizmete talip olduğunu belirtti.

Gelecek Partisi Heyetinden AKÇADAĞDER Ziyareti

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan beraberinde Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Dinçer, Battalgazi İlçe Başkanı Sami Daşkıran, İl Yönetim kurulu üyeleri ve ilçe yöneticileriyle birlikte Akçadağ Dayanışma Derneğine ziyaret gerçekleştirdiler.

İstanbul'da Malatyalılar Yeni Malatyaspor'a yapılan haksızlığa karşı Kayısıyla protesto ettiler

Malatya sivil toplum örgütleri birliği Yeşil sahada malatyaspor'a yapılan haksızlığı kınamak için TFF' nin kapısında Kayısılı Eylem yaptılar, protesto ettiler

Başkan A. Murat Avcıgil” Esnafımız İçin Yola Çıktık”

Malatya İmalat - demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı H. Murat Avcıgil” Destek Sanayi Esnafımızdan Hizmet Bizden “ diyerek kazanan Sanayi Esnaflarının olacağını belirtti.

İyi Parti Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe Teşkilatlarından Üye Standı

İyi Parti Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe teşkilatları vatandaşları Üye kaydı yapmak için Malatya’nın çeşitli noktalarında Üye kayıt standı açtılar.

Akaryakıt Bayi Derneklerinden Hükümete Acil Çağrı

Akaryakıt Bayilerinin Kar Marjları Düzelmeli

Malatya Deva Partisi, Gazeteciler Gününü Unutmadı

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve yönetim kurulu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle kahvaltı organizasyonunda Yerel Basın çalışanlarıyla bir araya geldi.

AKÇADAĞDER Yerel Basını Unutmadı

Akçadağ Dayanışma Derneği Malatya’da faaliyet gösteren yerel basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü dernek binasında kutladı.

Seyyar Pazarcılar Odasında Ümit Emre Güven Tazeledi

Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası seçimleri hafta sonu büyük katılımla gerçekleştirildi.

Toplam 381 haber.