Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ haberleri, haber editörü Mustafa İZCİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Apohan, 'Haber Siteleri de Basın Kanununa Tabi Olmalı'

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Başkanı Selim Apohan," İnternet Medya yasası biran önce çıkmalı ve İnternet medyası yasal statüye kavuşturulmalı" dedi.

AKÇADAĞDER Ailesi Her Geçen Gün Güçleniyor

Akçadağ Dayanışma Derneği aylık yönetim kurulu toplantısını Genel Başkan Murat Maskar başkanlığında gerçekleştirdi.

DEVA Partisinden Elektrik ve Doğalgaz Zamlarına Tepki Eylemi

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş Elektrik ve Doğalgaz'a gelen aşırı zamlaraa tepki gösterdi.

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneğinden Fatura Açıklaması

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER), elektrik faturalarındaki fahiş artışların ardından şirketlere yöneltilen eleştirilere cevabı gecikmedi

AK Partili Çalık’tan İstanbul Piliç Fabrikasına Ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Organize Sanayi Bölgeleri'ndeki bazı fabrikaları gezdi.

AK Partili Demiröz” Yapılan Hizmetleri Görüyoruz”

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Genel Başkan Adıyaman'dan Basın Açıklaması

Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Başkanı Ahmet Adıyaman 11 Şubat ATT ve Paramedik Günü vesileyle bir basın açıklaması yaptı.

Mv. Ağbaba”İsyana Teşvik Çağrısı Değil; Esnafın, Ev Hanımının, Vatandaşın Çağrısı”

Malatya Bakkallar ve Bayiler Odası’nı ziyaret eden Ağbaba, Samsun’da Onur Anıtı’na yapılan saldırıdan hemen sonra Malatya’da da Atatürk büstüne saldırı yapılmasının üzücü ve düşündürücü olduğunu kaydetti.

Çine Belediye Başkanı Karaciğer Nakli için Malatya'ya Getirildi

Aydın Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Karaciğer Nakli olması için Malatya İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsüne sevk edildi. Belediye Başkanı Dinçer'e uygun donör bulunması içinde Aydın'da vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

Milletvekili Çakır’dan BİMYAD Genel Merkez Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır beraberinde AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Budak ile birlikte Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Postane Önünde Elektrik Faturası Yaktılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Kiraz “Ekonomik buhran ve elektrik zamları” ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Postane önünde gerçekleştirilen eyleme çok sayıda katılım oldu.

Battalgazi İlçesinde Asayiş Olayları

Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince farklı zamanlarda yapılan çalışmalarda; ruhsatsız 4 tabanca, 2 adet pompalı tüfek, 1 adet av tüfeği, 2 adet kesici alet, çok sayıda fişek ile 10 gr uyuşturucu madde ele geçirilmiş,

Başkan Maskar” Akçadağ Ziraat Odasını Başarılı Buluyoruz”

Akçadağ Dayanışma Derneği Henel Başkanı Murat Maskar Beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya’nın en çok üye çiftçisini bünyesinde bulunduran Akçadağ Ziraat Odasına ziyarette bulundular.

Türk Ocakları Yönetiminden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Arapgir Belediye’den Taşeron İşçilerin Maaşlarına ve Sosyal Haklarına İyileştirme

Arapgir Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası Malatya Şubesi arasında yapılan Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sonucunda işçilerin hem maaşlarına hem de hem de diğer sosyal haklarına yüzde elliye yakın artış yapıldı.

Arapgir'de Mahsur Kalan Çiftçinin Yardımına MASKİ Yetişti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yoğun kar yağışı sonrasında kırsal ilçelerde ulaşımın sıkıntılı olduğu bölgelerde çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yardımına koşuyor.

Toplam 380 haber.