Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ haberleri, haber editörü Mustafa İZCİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Arapgir'de Mahsur Kalan Çiftçinin Yardımına MASKİ Yetişti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yoğun kar yağışı sonrasında kırsal ilçelerde ulaşımın sıkıntılı olduğu bölgelerde çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yardımına koşuyor.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Araç Sahiplerine ‘Lütfen Kaputa Vur’ Çağrısı!

“Kontağı Çevirmeden, Kaputa Vuralım”

ESKKK Başkanı Ali Evren’den Regaip Kandili Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren Regaip Kandili Mesajı yayınlayarak İslam Alemine ve Esnaf Camiasına Hayırlara vesile olmasını diledi.

Güder’den Keskin’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’e aynı zamanda başkanlığını yürüttüğü Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulunda güven tazelemesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muhtarlardan Başkan Güder’e Karla Mücadele Teşekkürü

Battalgazi’de görev yapan muhtarlar, Malatya’da kar yağışının başlamasıyla teyakkuza geçen ve hafta boyunca etkisini sürdüren kar ile mücadelede örnek çalışmalar ortaya koyarak büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Rışvanlılar Derneğinden Etkinlik

Geçtiğimiz günlerde Genel Kurulunu yapan ve Başkanlığını Dr. Ali Yalçın’ın yaptığı Rışvanlılar Derneği soykan parkında 1000 kişilik sıcak çorba ikramıyla etkinliklere başladı.

Polisten Sıcak Çorba İkramı

Malatya’da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi önünde vatandaşlara sıcak çorba ikramı gerçekleştirildi.

Tüfenkci’den Galericiler Sitesi Esnafına 'Destek ' Müjdesi

Malatya’da bir haftadır süren kar yağış nedeniyle çatılarında çökme meydana gelen Galericiler Sitesi'nde esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Bülent Tüfenkci,

“Ayakkabı Ayakkabıcıdan Alınır” Kampanyası Başlatıldı

Malatya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Bülent Karakoç, “Ayakkabı ayakkabıcıdan alınır” adlı bir kampanya başlattıklarını açıkladı.

Arslan: Resmi İlan Ücretleri Biran Önce Belirlensin

Basın İlan Kurumu Genel Kurulu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, yerel gazetelerin zor durumda olduğunu belirterek resmi ilan ücretlerinin bir an önce belirlenmesini beklediklerini söyledi.

Yolda Mahsur Kalanlara Jandarma ve Kızılay Yetişti

Yeşilyurt – Adıyaman yolunda kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalanlara Malatya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Trafik Timleri yardımcı olurken Kızılay’dan Kumanya sağlandı

Şehirlerarası ve Şehir İçi Yol Durumu

Malatya İli genelinde 23 Ocak 2022 Pazar günü başlayan ve aralıklarla süren kar yağışı 26 Ocak Çarşamba günü saat 01.00’den itibaren yoğunlaşarak devam etmekte olup Meteorolojik verilere göre, kar yağışının bugün saat 20.00’e kadar yoğunluğunu devam ettireceği ve aralıklarla 27 Ocak 2022 Perşembe gününe kadar süreceği tahmin edilmektedir.

Arapgir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Besliyor

Arapgir Belediyesi, yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı.

Narkotik 4 kilo 350 gr Skunk Ele Geçirdi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada;

Pompalı Saldırganlar Tutuklandı

Malatya'da bir iş yerine pompalı tüfek ile saldıran 2 şüpeli Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mahsur Kalan Yolcuların İhtiyaçları Esenlik, Kızılay, AFAD Tarafından Karşılanıyor

Yolların Kapanmasıyla Binlerce Yolcu Malatya’da Mahsur Kaldı...

Toplam 381 haber.