Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ haberleri, haber editörü Mustafa İZCİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Mv. Kahtalı” Akçadağ Esnaf Odası Başkanı Fatih Şahin’i Kutluyorum”

Bir dizi temas ve ziyaretler kapsamında Akçadağ İlçesinde ziyaretlerde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin’i makamında ziyaret ederek çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Başkan Adayı Yaşılak” Kazanan Esnaflarımız Olacak”

Malatya Berberler, Kuaförler, Güzellik Merkezleri Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Yaşılak Esnaflara çağrı yaparak” Destek Sizden Hizmet Bizden ” diyerek tüm esnafları destek vermeye çağırdı.

Hindi, Ördek, Kaz, Tavuk Dolması, Kaburga’da Tavacı Seydo Farkı

Malatya’nın meşhur tava yemeklerinin tek adresi Tavacı Seydo’ya yılbaşı hindileri pişirim için gelmeye başladı.

Malatya'da Hız Sınırı Değişikliği

UKOME Kararı İle Bazı Cadde ve Bulvarlarda Hız Sınırı Değişikliğine Gidildi.

BBP İl İlçe Teşkilatlarından BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Alirıza Ulutaş, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Doğanşehir İlçe Başkanı Yaşar Toraman ve Partililerle Birlikte heyet olarak BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Keskin, “Reis Esnafı Duymalı”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan bu konuda müjde bekliyoruz, ticari taşımacılık yapan esnafımız için yakıttaki KDV ve ÖTV kaldırılmalı, MTV oranları düşürülmeli

Başkan Apohan” Haberin Adresi İnternet Medyası Oldu”

Malatya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ergün Koşar ve Yönetim Kurulu üyeleri Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezini ziyaret etti.

Başkan Çinkılıç” Esnaflarımızın Durumu Ne Olacak?

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç Pandemi döneminden sonra artan kur farkı ve her şeye gelen zamlardan en çok etkilenen kesimin Küçük esnaflar olduğunu belirtti.

Veteriner Hekimlerden MGC’ne Ziyaret

Malatya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ergün Koşar ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

2022 Yılı İçin Asgari Ücret 4.250 Oldu

Türkiye'nin merakla beklediği zamlı asgari ücret belli oldu. 2022 yılında geçerli olacak net asgari ücret 4 bin 250 lira olarak belirlendi.

Beyaz Et Üreticileri Sektörün Geleceği İçin Toplandı

Malatya’da faaliyet gösteren Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri diğer adıyla Beyaz Et Üreticileri Dolar kurundaki artışa bağlı olarak masrafların katlandığını ve sektörün bitme aşamasına geldiğini belirterek TSO toplantı salonunda bir araya geldiler.

10. Malatya Uluslararası Film Festivali Ödül Gecesiyle Kapanış

Başkan Gürkan” Malatya Kültür Ve Sanat Dünyamıza Nice Zenginlikler Kazandırmıştır”

Kiraz” İktidar, Vatandaşı Sahipsizliğe ve Çaresizliğe Terk Ediyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Kiraz ekonomi ve son dönemlerdeki zamlarla ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasıyla değerlendirmelerde bulundu:

Başkan Adayı Yaşılak” Mesleğimiz Geleceğimizdir, Geleceğimize Sahip Çıkalım”

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına adaylığını açıkladığı günden beri meslektaşlarından yoğun destek gören Malatya’nın önemli eşraflarından Murat Yaşılak ” Mesleğimiz Geleceğimizdir, Geleceğimize Sahip Çıkalım” dedi.

Film Festivalinde Yetim Çocuklar Unutulmadı

Büyükşehir Belediyesi Yetim Çocukları Sanatla Buluşturdu...

MASKİ’den Çarmuzu Mahallesine Büyük Yatırım

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi Çarmuzu Mahallesi’nde imar alanı içinde kalan sulama suyu hattının yer değişikliğini gerçekleştiriyor.

Toplam 381 haber.