Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ Haberleri

Mustafa İZCİ haberleri, haber editörü Mustafa İZCİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İyi Parti Doğanşehir’de Seçim Bürosunu Açtı

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Doğanşehir Belediye Başkan Adayını tanıtarak seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Yılmaz “Asrın Afetinin 1. Yılında Afet İletişimi Sempozyumunda Konuşmacı Oldu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlene “Asrın Afetinin 1. Yılında Afet İletişimi Sempozyumu”na Malatya’dan TİMBİR Malatya il Temsilcisi İskender Yılmaz da katıldı.

CHP Battalgazi İlçe Belediye Başkan Adayını Törenle Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkan düzenlediği tanıtım Toplantısı ile Battalgazi Belediye Başkan Aday Ali Karakuş’u kamuoyuna tanıttı

Başkan Akın’dan Sert Tepki‘ Malatya’mız Beşten Büyüktür’

AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı MATHAP Genel Başkanı, Malatya Koyun Keçi Üreticileri Birliği Başkanı İhsan Akın AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığından ve parti üyeliklerinden istifa ettiğini belirtti.

Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Zafer Adaylıktan Neden Çekildi?

Baskil Belediye Başkanlığına kesin gözüyle bakılan ve bölgede çok sevilen Yeniden Refah Partisi A. adayı UDH Genel başkanı Mehmet Zafer, aday adaylığından çekildiğini açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Malatya 5.2 lik Depremle Sarsıldı

Afet ve Acil Durum Yönetim (AFAD) Başkanlığı’nın merkez üssünü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 16.04’te oldu.

Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’e Yoğun İlgi

31 Mart’ta yerel seçimlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına Bağımsız aday olarak giren Prof. Dr. İbrahim Gezer’e aday tanıtım toplantısında yoğun ilgi.

Türkiye’nin Yıllarca Büyükelçiliğini yapan Ümit Yardım’dan BİMYAD’a Ziyaret

Türkiye’nin İran, Rusya, Yunanistan ve Avusturya Büyükelçiliğinde bulunan Ümit Yardım Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini ( BİMYAD ) Ziyaret Etti.

Büyükşehir Personellerinin Zam Beklentisi

Son dönemlerde Belediyelerde yapılan yüksek oranlı zamlar işçinin yüzünü güldürürken Malatya Büyükşehir Belediyesinde çalışan işçiler ise Başkan Gürkan’dan zam müjdesi bekliyor.

AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Açıklandı

Aday tanıtım Toplantısında Malatya AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve Av. İhsan Koca’nın yanı sıra İl Başkanı Av. Namık Gören’in neşeleri ve heyecanları yüzlerindeki gülümsemelere yansıması fotoğraf karelerine de yansıdı.

MASKİ Atıksu Arıtma Tesisinde Çalışmalara Devam Ediyor

Mert: Ekipmanlar Son Teknolojiye Göre Dizayn Ediliyor

Malatya Emniyeti Gazetecileri Unutmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Memurları Gazetecileri bu mutlu gününde unutmadı.

Malatya'da Tarihi Gün” Başkan Selahattin Gürkan'a Olan Destek Çığ Gibi Büyüyor”

AK Parti tarihinde Malatya’da bir ilk yaşandı ve STK’lar yerel seçimlerde İthal aday istemediklerini yüksek sesle dillendirdiler. Birlik ve Beraberlik Ruhuyla Dolu Buluşma Sonrası STK'lardan Güçlü Mesajlar!

Milletvekili Ağbaba’dan Gazeteciler Gününe Özel Ziyaret

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba" 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde mesleğini hakkıyla yapan tarafsız ve objektif olan tüm gazetecilerimizin Çalışan gazeteciler gününü kutluyorum”

Basın Mensupları Zorlu Şartlar Altında Görev Yapmaktalar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan” Basın Mensupları Zorlu Şartlar Altında Görev Yapmaktalar”

Toplam 373 haber.