Asayiş

Asayiş Haberleri

Büyükşehir Zabıta Ekiplerinden Hafriyat Denetimi

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından 2020-2021 yılları arasında 94 bin denetim yapıldı

81 İl Valiliğine Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi Gönderildi

Malatya Valiliği Resmi İnternet Sitesinden yapılan açıklamada; Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’da başlayıp 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’te bitecek şekilde tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır." denildi.

Aranan 48 Kişi Jandarma Ekiplerince Yakalandı!

Malatya İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada 22-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında aranan 48 Şahıs Jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, Sokak kısıtlaması ve Kurallara uymayan 33 şahsa ise 114.477 Tl idari para cezası kesildiği bildirildi.

Malatya İl Jandarma Asayiş Olayları

Malatya Valiliği İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada" 22-23-24-25 Nisan 2021 tarihinde Malatya İl Jandarma Komutanlığı Harekât Merkezine intikal eden (67) olay bültene alınmış, meydana gelen olaylarda (66) şüpheli yakalanmıştır.

Sokak Kısıtlamasında 71 Şahsa Ceza

Malatya'da Polis ekipleri Covid -19 ile etkin mücadele kapsamında Sokak Kısıtlamasına uymayan 71 şahsa toplam 63.900 Tl. cezai işlem uygularken, 19 işyerine ve Toplu Ticari araçlarda ise 7 araca işlem yaptı.

Malatya'da Asayiş Uygulamaları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;" Asayiş şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

Sokağa Çıkma Kısıtlamasında 104 Şahsa Ceza

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Covid -19 ile etkin mücadele kapsamında Sokak Kısıtlamasına uymayan 104 şahsa toplam 93.600 Tl. cezai işlem uygularken, 5 işyerine ve Toplu Ticari araçlarda ise 2 araca işlem yaptı.

Sokağa Çıkma Yasağı Kısıtlamasında 97 Şahsa Ceza

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Covid -19 ile etkin mücadele kapsamında Sokak Kısıtlamasına uymayan 97 şahsa toplam 87.300 Tl. cezai işlem uygularken, 13 işyerine ve Toplu Ticari araçlarda ise 1 araca işlem yaptı.

Jandarma 23 Nisan'da Çocukları Unutmadı

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101'inci yıl dönümü tüm ilçelerde çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Covid-19 Denetimlerinde Kurallara Uymayanlara Af Yok

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Covid -19 ile etkin mücadele kapsamında Sokak Kısıtlamasına uymayan 24 şahsa toplam 21.600 Tl. cezai işlem uygularken, 5 işyerine ise işlem yaptı.

Sokağa Çıkma Yasağına Uymayan 39 Şahsa Ceza

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Covid -19 ile etkin mücadele kapsamında Sokak Kısıtlamasına uymayan 39 şahsa toplam 35.100 Tl. cezai işlem uygularken, 17 işyerine ise işlem yaptı.

Asayiş Uygulamalarında Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Asayiş şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

Sokak Kısıtlamasına Uymayan 61 Şahsa Ceza

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Covid -19 ile mücadele kapsamında Sokak Kısıtlamasına uymayan 61 şahsa toplam 54.900 Tl. cezai işlem yaptı.

Aranan 45 Kişi Yakalandı!

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından yapılan açıklamada" Haklarında yakalama emri bulunan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen 45 kişi, 12 – 18 Nisan 2021 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

Polis Kumarcıları ve Gaspçıyı Kıskıvrak Yakaladı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda

Torbacılara Narkotik Baskını”1 Tutuklama “

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; Sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 1 şahıs mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Malatya'ya Şehit Ateşi Düştü!

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Dursunlu Mahalle nüfusuna kayıtlı olan ve Irak’ın kuzeyinde bulunan Başika üs bölgesine gece hain teröristler tarafından yapılan roketli saldırı sonucu Topçu Uzman Çavuş Hacı Halil Kızılay şehit olduğu belirtildi.

Polis Denetimlerde Affetmiyor

Malatya İl Emniyet Asayiş şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

Narkotik'ten Torbacı Operasyonu

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada" Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan çalışmada;

Toplam 750 haber.