Asayiş

Asayiş Haberleri

Trafikten Motosiklet Denetimi

Havaların ısınmasıyla birlikte Motosiklet kullanımındaki artışa bağlı trafik kazalarını en aza indirmek için Malatya İl Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri kontrollerini sıklaştırdı.

Tarihi Değeri Olan Silah Ele Geçirildi

Malatya İl Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ( KOM ) ekipleri 1800 li yıllara dayanan geçmişi olan tarihi eser niteliğinde silah ele geçirdi.

52 Çocuğa Polisten Program

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in de bizzat katıldığı Programda 52 çocuk Polis ekipleriyle önce AVM Sonra şehir turuyla unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Battalgazi’de "En İyi Narkotik Polisi Anne" Projesinin Semineri Verildi

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamında Battalgazi Belediyesi personellerine eğitim semineri düzenlendi.

Malatya’da Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Su Ürünleri Denetim ve Kontrolleri Devam Ediyor

Malatya’da iç sularda kaçak balık avcılığını önlemek için yapılan mücadelede büyük başarı kazanan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su ürünleri denetleme birimi etkili denetimlerine Jandarma ve İlçe müdürlükleriyle devam ediyor.

Üniversite Yolunda Feci Kaza

Malatya Elazığ yolunda kaza meydana geldi.

Narkotik Şubeden Büyük Operasyon” 56.000 Adet Hap Ele Geçirildi”

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce uyuşturucu ticareti yapacağı değerlendirilen 6 şahsa yönelik yapılan operasyon kapsamında;

Emniyetten “ Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçları Uygulaması”

Türkiye Geneli “Huzurlu Sokaklar ve Narkotik Suçları Uygulaması” Adı Altında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri olarak 23.06.2021 tarihinde yapılan çalışmalar kapsamında;

Darende İlçesinde Yasadışı Kenevir Ekimine Jandarma Baskını

Darende İlçesi Ağılyazı mahallesinde 589 kök Hint keneviri jandarma tarafından ele geçirildi.

Covid-19 Kuralına uymayan 33 Araca Cezai İşlem

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler son 24 saatte Sokak Kısıtlamasına uymayan 11 şahsa toplam 9.900 Tl., 1 işyerine 33 araca ise cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Malatya'da Asayiş Olayları

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

“Genç Adımlar Kampa-5” projesine Katılacak Gençler Kahvaltıda Buluştu

Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığınca Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında gençlerin bilinçlendirilmesi amacıyla yürütülen “Genç Adımlar Kampa-5” projesine katılım sağlayacak öğrencilerle Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Kahvaltıda buluştu.

Battalgazi İlçe Jandarma’dan Kablo Hırsızına Suçüstü

Malatya Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Türk Telekom Kablosu, Elektrik tellerini ve Bakır Malzemeler çalan şahıs mahkemece tutuklanarak cezaevine konulduğu bildirildi.

Kısıtlamaya Uymayan 10 Şahsa Ceza

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler son 24 saatte Sokak Kısıtlamasına uymayan 10 şahsa toplam 9.000 Tl., 6 işyerine ise cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Sokak Kısıtlamasına Uymayan 16 Şahsa Ceza

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler son 24 saatte Sokak Kısıtlamasına uymayan 16 şahsa toplam 14.400 Tl., 1 işyerine cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Aranan Şahsın Evinde Hint Keneviri Çıktı

Battalgazi Kapıkaya Mahallesi’nde ikamet eden şahsın evinde Hint Keneviri çıktı.

Malatya’da Asayiş Olayları

Malatya’da Meydana Gelen Asayiş Olaylarında Çok sayıda Ruhsatsız Silah, Uyuşturucu hap ve çalıntı motosiklet Polis ekipleri tarafından ele geçirildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada;

Şüpheli araçtan silah Çıktı

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Yaygın Mahallesi’nde bir araç durdurularak arama yapıldı.

Toplam 744 haber.