Asayiş

Asayiş Haberleri

Malatya Polisi Suçluların Ensesinde!

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Malatya'nın huzur ve güveni için suçlularla mücadelede başarılı çalışmalara imza atarak suçlulara göz açtırmıyor.

Sokak Satıcılarına Polis Engeli!

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğü ekipleri torbacılara şok baskınlar yaparak halkın huzurunu bozmaya ve gençleri zehirlemek isteyen suçlulara geçit vermiyor.

Covid-19 Denetimlerinde Polisten Sıkı Denetim!

Malatya'da Polis ekipleri Covid-19 denetimlerini aralıksız sürdürürken Maske,Mesafe,Hijyen kurallarına uymayanlara ise gerekli cezai işlemi yapıyor.

Gümrük Kaçağı Makaron Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada;

Jandarma Hırsızlara Göz Açtırmadı

Malatya'nın Yeşilyurt ve Akçadağ ilçelerinde 2021 yılı Mart ayı içerisinde meydana gelen, İşyerinden Hırsızlık ve Haberleşme Kablo Hırsızlığı olaylarını Jandarma Komutanlığı özel ekip kurarak aydınlattı.

"Yaya Öncelikli Trafik Yılı" Farkındalık Faaliyetlerine Devam

"İçişleri Bakanlığı Tarafından ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ sloganıyla 2019 yılı ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’ ilan edilmiş ve Ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek kampanya yapılması kararlaştırılmıştır.

Malatya'da Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çok sayıda uyuşturucu madde, silah ve hap ele geçirilirken Kumar oynayanlara ise adli işlem gerçekleştirildi.

Sosyal Medyadan DHKP/C Terör Örgütü Propagandası Yapanlara Jandarma'dan Operasyon

Malatya'nın Akçadağ İlçesinde sosyal medya üzerinden DHKP/C terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 2 şahıs gözaltına alınırken çok sayıda örgütsel döküman ele geçirildi.

Covid-19 Tedbirlerine Polis Denetimi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Covid-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirleri kontrol amacıyla yaptığı uygulamalarda tedbirlere uymayanlara anında müdahale ediyor.

Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sıklaştırdı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri son zamanlarda artan korona virüs vakaları nedeniyle denetimlerini iki katına çıkardı.

Bandrolsüz Makaron Ele Geçirildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada

Kaçak Cep Telefonları Yakalandı!

Malatya'da Güneydoğu illerinden Malatya'ya getirilen Gümrük Kaçağı Cep Telefonları Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele ( KOM ) Ekiplerinin başarılı çalışmalarıyla yakalandı.

Akçadağ'daki Hırsızlık Olayının Şüphelileri Yakalandı

Malatya'nın Akçadağ ilçesi Kepez Mahallesindeki bir iş yerinde meydana gelen Hırsızlık olayında 3 zanlı Akçadağ İlçe Jandarma Komutanlığı Ekiplerinin titiz çalışmasıyla kısa sürede yakalandığı belirtildi.

Boğma Rakı Ele Geçirildi!

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

Malatya'da Meydana Gelen Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde yaptıkları denetimlerde çok sayıda silah, Tüfek, uyuşturucu madde ve Kumar oynayanları yakaladı.

Polisten Asayiş Uygulaması

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada"

Torbacılara Şok Baskın!

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor. Yapılan Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, yeşil reçeteye tabi hap ve 2 silah yakalandı.

KOM'dan Tefecilerle Mücadele Operasyonu

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada

Jandarma'dan Uyuşturucu Madde ve Ticaretine Suçüstü

Malatya Valiliği İl Jandarma Komutanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada;

Toplam 743 haber.