Asayiş

Asayiş Haberleri

Sokak Kısıtlamasına uymayan 21 Şahsa Ceza!

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Covid -19 ile mücadele kapsamında alınan kararların denetimini sıkı şekilde yapıyor. Kurallara uymayanlara gerekli uyarı ve ceza işlemi gerçekleştiriliyor.

Sokak Kısıtlamasında 36 Şahsa Ceza

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Covid -19 ile mücadele kapsamında alınan denetimleri aralıksız kontrol ederek kurallara uymayanlara gerekli uyarıları yaparken Hafta sonu Sokak Kısıtlamasına uymayan 36 şahsa toplam 32.400 Tl. cezai işlem uyguladı.

Başkan Ömer Çiçek'ten Anlamlı Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek Beraberinde Polis Emekliler Derneği başkan vekilleriyle birlikte Polis Kontrol noktalarına ziyaret gerçekleştirdiler.

Başkan Gürkan Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yılı dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e ziyaret

“Polis Teşkilatımız Asayiş ve Huzur İçin Canı ve Kanı Pahasına Mücadele Ediyor”

Polis'ten Covid-19 Denetimleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Covid -19 ile mücadele kapsamında alınan denetimleri aralıksız kontrol ederek uymayanlara gerekli uyarı ve cezayı kesmeye devam ediyor.

Başkan Güder’den Görev Başındaki Polislere Sürpriz Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla, Beydağı Polis Merkezi ve Elazığ-Malatya karayolu üzerinde bulunan Uygulama Noktası’ndaki polis memurlarını ziyaret ederek, görev başındaki personelin ‘Polis Haftası'nı kutladı.

Dağdeviren: 'Malatya’da 6 bin Kadın Şiddet Mağduru'

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren “Malatya’da 6 bin kadın aile içi şiddet mağduru. Her ay 60 kadar kadın için mahkemelerden koruma kararı alınıyor. Pandemi kurallarını takip eden polis, asli görevlerini de yapmak zorunda. Sahada Polisin dışında, Sağlık Çalışanlarının dışında görev yapanların sayısı ortada. 3 Bin Polisle tüm gücümüzle görevimizin başındayız” dedi.

Başkan Gürkan" Emniyet Teşkilatı Çalışanlarımızın Haftalarını Kutluyorum

Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınlayan Başkan Gürkan, mesajında;

Başkan Güder’den Polis Haftası Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıldönümü, 6-12 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kim Dur Diyecek!

Malatya'nın en merkezi gözde yerlerinden İplik Pazarı diye de anılan Yeni Cami Sokak araç trafiğine yasak olmasına rağmen dar olan yolda çift taraflı park edilmesi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Malatya Polisinden Dolandırıcılara Büyük Darbe

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı ekipleri bir şahsı Kendilerini polis-savcı olarak tanıtan kimliğini kuyumcu soygununda kullanıldığını ifade ederek bir şahsı 350.000 tl dolandıran çete üyelerini 18 ayrı kamerada 85 saatlik görüntü sonucu tespit ederek kıskıvrak yakaladı.

Narkotikten Torbacılara Şok Baskın

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin uyuşturucu madde satıcılarına karşı yaptığı çalışmalarda 3 şahıs tutuklanırken 1.247 yeşil reçeteye tabi hap ele geçirdi.

Sokağa Çıkma Yasağında 29 Şahsa Ceza

Malatya'da Covid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulamasında kurallara uymayan 29 şahsa kural ihlalinden toplamda 26.100 liralık ceza kesildi.

Emniyetin Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Halkın sağlığını korumak için Covid-19 tedbirlerine uymayanlara göz açtırmıyor.

Vali Vekili Şahin, Koronavirüs Denetimi Yaptı

Vali Vekili Mustafa Şahin, nüfusun yoğun olduğu il merkezinde bulunan kafe ve restoranlarda Covid-19 önlemlerini yerinde inceleyerek dinamik denetim yaptı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığından Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliği.

2 Nisan 2021 tarihinde Malatya İl Jandarma Komutanlığınca Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerindeki Otizmli çocuklar ziyaret edildi.

Torbacılara Polisten Şok Baskın

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri zehir tacirlerine şok baskınlarla göz açtırmıyor. Sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 468 gr kannabinoidele ele geçirilirken yakalanan 2 şahıs ise Mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Doğanşehir'de Jandarma Şüphelilere Geçit Vermedi

Doğanşehir ilçesi Sürgü J.Krk.K.lığı ekiplerinin yol arama noktasında yaptıkları aramada Şüphelilerin üzerinde (17.465)TL, Para (4) adet cep telefonu, (5) gr. kubar esrar, (1) gr metamfetamin yakalandı.

Araç Aramasında 1.876 Gr. Kubar Esrar Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekiplerince bir araçta yaptıkları aramada Kubar Esrar yakalandı.

Toplam 748 haber.