Genel

Genel Haberleri

MTÜ ve TİHEK arasında iş “İnsan Hakları İş Birliği” protokolü

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) ve Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) arasında insan hakları alanında iş birliği protokolü gerçekleştirildi.

Keskin, “‘Yapılamaz Denilen’ Yollar Yapılmış, ‘Malatya-Arapgir Karayolu Unutulmuştur”

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya’nın Arguvan ve Arapgir ilçeleri ile bölgedeki Elazığ, Erzincan ve Sivas illeri arasında ulaşımın sağlandığı şehirlerarası güzergah olan Malatya-Arapgir Karayolu’nu gündeme taşıyarak, duble yol olarak yapılması gerektiğini söyledi.

Turizmcilere İspendere Şifalı İçmeleri Tanıtıldı

Diyarbakır ve Elazığ’dan gelen sağlık turizminin temsilcileri, 27 Eylül Dünya Turizm Gününde Battalgazi’de bir araya geldi.

Yunus Emre 700. Yıldönümünde Battalgazi’de Anıldı

Battalgazi Belediyesi, Türk dili ve kültürünün en önemli şahsiyetlerinden ve tasavvuf şiirinin öncülerinden halk şairi Yunus Emre'yi 700. Yıldönümünde Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda düzenlediği “İlahi Nefes” isimli tasavvuf musikisi programı ile andı.

Teknofest’e Malatya Damgasını Vurdu

21-26 Eylül 2021 tarihlerinde, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’de Malatya’lı öğrenciler bir çok alanda derece elde etti.

Yeşilyurt'ta Yöresel Ürünler Çarşısı, Doğal Ürünleriyle Büyük İlgi Görüyor

Yeşilyurt’un Yöresel Lezzetleri Bu Çarşıda!

Başkan Gürkan, Halkımızdan Aldığımız Şevkle ve Heyecanla Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, Daire Başkanları ile birlikte Hekimhan İlçesi Güvenç mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

TGK ve MEDYA-İŞ’den MGC’ne Ziyaret

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir ve HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Medya-İş Genel Başkanı Sezai Ballı Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Keskin; “Siyasiler; esnafın kredi, çek, senet ve borçlarını sorsun”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Arapgir’de ilçe oda başkanları ile birlikte esnaf ziyaretlerinde sorun ve taleplerini dinleyip çözüm önerileri noktasında görüş alışverişinde bulundu.

Battalgazi’nin Torunları, Teknofest’e Hayran Kaldı

EKNOFEST gezi turu taleplerini Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e ileten ve bu talepleri geri çevrilmeyen Battalgazi’nin torunları, Türkiye’nin ayakları yere basmayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline hayran kaldı.

Gürkan" İtfaiyecilerimizin Cansiparene Mücadelesine Milletimiz Şahittir"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan İtfaiye Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MASKİ Genel Müd. Mert” Hizmetleri Birlikte Yapacağız”

Yazıhan Muhtarlarıyla Bir Araya Gelen MASKİ Genel Müdürü Mert:“ Modern Ve Yaşanılabilir Bir Kent İçin 7/24 İlkesini Esas Alıyoruz”

Yeşilyurt Belediyesi’nin Destekleriyle Teknofest 2021’e Katılan 3 Okul Takımı Finale Kaldı

“Ebabil, Aktolga ve Anatolia Takımlarımızın Finale Kalmasından Gurur Duyuyoruz”

Öğrenciler Teknofest İstedi, Başkan Güder Geri Çevirmedi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye'nin ayakları yere basmayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e gitmek isteyen Battalgazi’deki öğrencilerin taleplerini geri çevirmedi ve öğrenciler için 2 günlük TEKNOFEST gezi turu düzenledi.

Yeşilyurt Belediye Zabıta Ekiplerinden Bisikletli Denetim

Pedallar, Hareketli ve Dinamik Bir Hayat İçin Çevrildi

Malatya ESKKK Yönetiminden MASKİ’ye Ziyaret

MASKİ Genel Müdürlüğüne atanan Mehmet Mert’e Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Başkan vekili Orhan Özbek ve Ünal Ergöç birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Güder, Gazilerle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Cengiz ve dernek üyelerini ziyaret ederek, üstün vefa ve cesaret örneği gösteren tüm gazilerin Gaziler Günü’nü kutladı.

Arapgir’de Trekking Keyfi

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından başlatılan “Fırat Turu” Projesi kapsamında Malatya’ya gelen turistlerin altı günlük tur programlarının dördüncü gününde Arapgir’de düzenlenen trekking turuna Malatya Valisi Aydın Baruş da katılım sağladı.

Kiraz; Üretici Yetiştirdiği Ürününden Memnun mu?

Kara üzümün bahtı karaymış. Malatya'ya özgü Banazı karası.

Toplam 1755 haber.