Genel

Genel Haberleri

İçişleri Bakanlığından Büyükşehir’e Teşekkür Belgesi

Batı Karadeniz Sel Afeti sırasında ekip ve araç desteğinde bulunan Büyükşehir Belediyesine İçişleri Bakanlığı Tarafından Teşekkür Belgesi Gönderildi

Başkan Apohan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

BİMYAD (Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Başkanı) Selim Apohan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

“Cumhuriyet; Bağımsızlığımızdan Ödün Vermemek, Dayatmalara Boyun Eğmemektir.”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,

Kızılay’dan Topluma Önemli Çağrı “Gönüllü Ol”

Kızılay Haftası Başlıyor

Başkan Özcan’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Güder’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak,

Bursa B. Şehir Bel. Kent Konseyi Yönetiminde Malatyalı Ali Bozkurt

Bursa Malatya Darendeliler Dernek Başkanı ve aynı zamanda BİLDEF genel başkan vekili hemşehrimiz Ali Bozkurt Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin yönetimine seçildi

Yeşilyurt Belediyesinin Coğrafi İşaret Belgesi Başarısı

Malatya Tandır Ekmeği İle Malatya Analı-Kızlı Köftesi Coğrafi İşaret Tescil Belgesine Kavuştu

Keskin’den tepki; “Belediye Fuarcılık Şirketi Gıda işi Sevdasından Vazgeçsin”

Keskin “Esnaf ve sanatkârın ekonomik anlamda sıkıntı yaşadığı bir süreçte peş peşe sözde fuar adı altında gıda satış panayırı düzenlenmesi akıl tutulmasıdır. Esnafı bitirmektir, Malatya esnafını sevmemektir. "

UDEF Başkanı Doç. Dr. Akgül’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Türkiye’de Yaklaşık 230 Bin Öğrenci Malatya’da İse Bin 200 Yabancı Öğrenci Eğitim Görüyor.

Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereği İl Hayvanları Koruma Kurulu toplantısı Vali Aydın Baruş Başkanlığında yapıldı.

Muhtarlar Günü;

19 Ekim Muhtarlar Günü olarak kutlanıyor. Böylesi anlamlı günleri saysak sayfalara sığmaz.

Battalgazi’ye Ay-Yıldız Anıtlı Park

Battalgazi Belediyesi tarafından Fırat Mahallesinde bulunan Jandarma Komutanlığı Lojmanlarının arka kısmına Türk bayrağımızın simgesi olan ‘Ay-Yıldız’ anıtı bulunan modern park yapılacak.

Battalgazi’deki Kültür Varlıkları Masaya Yatırıldı

Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Ekim ayı toplantısı, Battalgazi Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Şehit Gazi Sen Sağlık Ailesi Ağrı Da Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Başkanı Ahmet Adıyaman önderliginde Ağrı’da üyelerle tanışma ve kaynaşma toplantısı yapıldı.

Kayısı Çekirdeği Kahvesi, 4.Malatya Tanıtım Günlerine Damga Vurdu

“Harika Bir Lezzet, Çok Beğendik

MTÜ 4.Geleneksel Malatya Günleri’nde

Malatya Tanıtım Günleri'nin 4'üncüsü Yenikapı etkinlik alanında düzenlendi. Arslantepe’den Yenikapı’ya Malatya Günleri teması ile düzenlenen tanıtım günleri yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Başkan Güder: “Tarih Başkenti Battalgazi’mizi İstanbul’a Getirdik”

‘4.Malatya Tanıtım Günleri’ etkinlikleri için açılan Battalgazi Belediyesi standını ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Tarihi bir kapının kilidi olan Battalgazi’mizi İstanbul’a taşıdık.”

Aslantepe'den Yenikapı'ya Malatya Tanıtım Günlerine Büyük İlgi

21-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Aslantepe'den Yenikapı'ya Malatya yöresel kültür etkinlikleri Malatya'nın tüm değerlerinin katılımıyla resmen başladı.

Toplam 1739 haber.