Politika

Politika Haberleri

Ağbaba; “Üreticinin Borçları Hasat Mevsimi Sonrasına Ertelenmelidir”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Tarım Kredi Kooperatiflerine borcu olan çiftçilerin haciz işlemleri ve icra takiplerinin 31 Mart tarihine kadar ertelendiğini belirterek, 1 Nisandan itibaren icra ve haciz işlemleri tekrar başlayacak.Hasat yapmayan çiftçi neyle ödeme yapacak?Üreticinin borç ödemeleri hasat sonrasına bırakılmalıdır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’ne Dinlenmek Yok “Her şey münezzeh bir Malatya için”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı durmadan, dinlenmeden vatandaş ile bir araya gelmeye ve halkın sevgisini kazanmaya devam ediyor. “Her şey münezzeh bir Malatya için” sloganıyla yola çıkan MHP İl Başkanı Mesut Samanlı'nın ziyaret noktası, Malatya’nın Kale ilçesiydi.

Kızılay Üretim Üssü Malatya’da hizmet verecek

AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ile Ahmet Çakır, atıl durumda bulunan eski Vagon Onarım Fabrikası alanında yapılan ve Kızılay Üretim Üssü’ne dönen Kızılay Lojistik Merkezi’nde incelemelerde bulundular.

Erbakan ‘Erken Seçim’ İçin Tarih Verdi

Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan, hükümetin ekonomik göstergelerden dolayı seçime gitmesinin kaçınılmaz gördüğünü ve 1 sene içinde erken seçimin kuvvetle muhtemel olduğunu söyledi.

Başkan Özcan" Akçadağ Esnaf Odası Pandemi Sürecinde Başarılıydı"

İyi Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Mehmet Özcan beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akçadağ ilçesinde bir dizi Temas ve ziyaret gerçekleştirdi.

MHP Malatya Teşkilatı Ziyaretlerine Devam Ediyor! Başkan Samanlı” Herşeyimizi Şehit ve Gazilerimize Borçluyuz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, il genelindeki ziyaretlerine yoğun bir tempo ile devam ediyor.

Deva Partisinden Açıklama‘ Geleneksel aile yapısı için tehdit değil ’

Deva Partisi yaptığı yazılı basın açıklamasında Deva Partili Kadınlar Danıştay’a Yürüyerek İstanbul Sözleşmesi’nden Çekilme Kararının İptali İçin Dava Açtıklarını belirttiler.

Yeşilyurt Belediyesi ‘Genç Danışma Kurul’ Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Yeşilyurt Belediyesi, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘PRODES’ kapsamında desteklenen ‘Genç Danışma Kurul’ projesine ev sahipliği yaptı.

MHP İl Bşk. Samanlı” Birlik ve Dirlik Varsa Biz Varız”

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı’nın Kandil Gecesi Ziyaretleri Takdir Topladı

Gürkan“Bir Partiye Mensup Olabiliriz Ama Asla Hizmette Terazimiz Şaşmaz”

İlçe Koordinasyon Toplantılarının 4. Durağı Battalgazi İlçesi Oldu

Erbakan Malatya'ya Geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan 29-30 Mart tarihlerinde Malatya'da yapılacak olan Genel Merkez MKYK ve İl Başkanları toplantısı için Malatya'ya geliyor.

AK Parti MKYK’da Çalık ve Tüfenkci Listede Yer Aldı

AK Partinin yapılan 7. Olağan Kongresinde MKYK'da Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci yer aldı.

Başkan Güder, Ak Parti 7.Olağan Kongresine Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti'nin 7'nci Büyük Olağan Kongresine katıldı.

CHP Milletvekili Ağbaba“14 Aydır Bitmeyen Çile, Şimdi de Tek Kat Dayatması”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 24 Ocak depreminin üzerinden 14 ay geçtiğini bazı mahallelerde halen hangi tip konut yapılacağının tartışıldığını belirterek, “2 katlı ev yapacağız dedikleri depremzedelere şimdi tek katlı ev dayatıyorlar.Önce deprem,sonra AKP mağdur ediyor” dedi.

AK Parti Mv. Tüfenkçi“Hayal Kırıklığına Uğratmadık, Bundan Sonra da Uğratmayacağız”

“Yeni bir sürecin işaret fişeği anlamını da taşıyor”

Mv. Ağbaba"Milletin Efendisi Köylü, Sulama Birliklerinin Kölesi Oldu "

Ağbaba; “Sulama Birlikleri Deli Dumrul Oldu. Su Kullanandan Da Kullanmayandan da Para İstiyor”

MHP İl Başkanı Samanlı'dan Anlamlı Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle bugün anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Tülov Vakfı Malatya Şubesinden Basın Açıklaması

Tülov Vakfı Malatya Temsilcisi Ali Rıza Bozkurt 3718 numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile "İstanbul Sözleşmesi"nin feshine ilişkin karar üzerine yazılı basın açıklaması yaptı.

Başkan Gürkan Kale İlçe Yönetimi ve Muhtarlarla Bir Araya Geldi

İlçe Koordinasyon Toplantılarının Durağı Kale Oldu

Toplam 3239 haber.