Politika

Politika Haberleri

Malatya’ya Baraj Müjdesi

Tüfenkci: “3 barajımız da Malatya tarımı için büyük önem taşıyor”

Yeşilyurt Belediyesi Tarafından Yurt Dışına Gönderilen Kişilerin Kimlikleri Ortaya Çıktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Mv. Veli Ağbaba'nın gündeme getirdiği Yeşilyurt Belediyesi tarafından Almanya'ya gönderilen ve geri dönmeyen 45 kişinin listesini açıkladı.

Samanlı" Şehit Hamit Fendoğlu'nu 43.Ölüm Yıldönümünde Rahmet ve Saygıyla Anıyorum"

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Malatya Milletvekillerinden ve eski Belediye Başkanlarından Rahmetli Şehit Hamit Fendoğlu'nun 43. Ölüm Yıldönümünde yazılı bir mesaj yayınladı.

CHP'den Yeşilyurt Belediyesi’ne Suç Duyurusu

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyeleri belediyede yaşanılan insan kaçakçılığı skandalıyla ilgili Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundular.

Fendoğlu: İnternet Yasası Çıkarılacak

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Basındaki teknolojik gelişmelerin dikkate alınarak Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu İnternet Yasasının hazırlanmakta olduğunu belirterek “İnternet Yasası üzerinde çalışmalar yapılıyor, yakın zamanda çıkmasını bekliyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Samanlı’nın Şehitler Haftası Mesajı

Saçlarına Ak Düşmüş Bir Babanın Kederli Bakışıdır Şehit

ESKKK Başkanı Ali Evren" Malatyalılar Sizi Unutmadı"

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme kurulu üyesi Ali Evren 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal'ın 28 ölüm yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anılacağını belirterek " Malatyalılar sizi unutmadı" diyerek yazılı basın açıklaması yaptı.

Pütürgeliler ve Mv. Tüfenkci, Büyükçay Barajı için Bakan Pakdemirli ile görüştü

AK Partili Tüfenkci: “Baraj projesi gözden geçirilecek, kimse mağdur edilmeyecek”

Mutlu: Türkiye Değişim Partisi Bu Yolda Kararlı

Türkiye Değişim Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Teoman Mutlu, Türkiye Değişim Partisi’nin bir ihtiyaçtan kurulduğunu belirterek “Mevcut düzende ki partilerden halkımız artık yoruldu.18 yıllık iktidar artık heyecanını kaybetti. Bizim heyecanımız daha çok taze, biz bu yolda iktidar olmaya hazırız” dedi.

İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanlığından Gençlere Hediye Tablet

Öğrencilerin en büyük ihtiyaçları arasından yer alan tabletler, İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanlığı’nın çalışmalarıyla, Malatyalı gençlere ulaştırıldı.

Başkan Özcan;Yeşilyurt Belediyesinde Bir yolunu bulmuşlar!

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan yaptığı yazılı basın açıklamasında Yeşilyurt Belediyesi tarafından Yurt dışına gönderilen olaylarla ilgili çok ciddi iddialar olduğunu dile getirip bu iddiaların açıklanmasını istedi.

CHP’li Ağbaba: Lamı Cimi Yok, Bunun Adı İnsan Kaçakçılığıdır!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin belediye imkânlarını kullanarak 43 kişiyi yurtdışına kaçırması skandalının ardından İçişleri ve Dışişleri Bakanlığına üç ayrı soru önergesi verdi.

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba MGC'ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek “Yeşilyurt Belediyesindeki insan kaçakçılığı yöntemi Şeytanın dahi aklına gelmez, Olay tüm yönleriyle açıklığa kavuşturulmalıdır” dedi.

Mv. Ağbaba" Yeşilyurt Belediyesi Belediye İmkânlarını Kullanarak 43 Kişiyi Yurtdışına Kaçırdı" İddiası

Veli Ağbaba, Ak Partili Belediyede Yaşanan Skandalı Gündeme Getirdi! Yeşilyurt Belediyesi Belediye İmkânlarını Kullanarak 43 Kişiyi Yurtdışına Kaçırdı!

AK Parti Milletvekili Tüfenkci'den Ramazan ayı mesajı

Tüfenkci : "İnşallah tekrar camilerde, mutlu iftar sofralarında bulaşacağımız Ramazanlar yaşarız"

Memleket Hareketi Partisi Kurucu İl Bşk. Benay Turfanda Çinkılıç Atandı

Memleket Hareketi’nin Malatya adresi belli oldu. Kurucular Kurulu’nda yer alan Benay Turfanda Çinkılıç , partinin Malatya Kurucu İl Başkanı olarak atandı.

Başkan Kiraz’dan Yeşilyurt Belediyesine Sert Tepki“ Siz Halktan ve CHP'den Korkuyorsunuz'”

Yeşilyurt Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyelerine yönelik alınan kararlara İl Başkanı Enver Kiraz'dan tepki geldi.

MHP Malatya Mv. Mehmet Celal Fendoğlu’na Başkan Ortaç’tan Teşekkür Mesajı

Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç Battalgazi ilçesinde ikamet eden ve evleri depremde hasar alan vatandaşların mahalle muhtarlarına ilettiği sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getiren MHP Malatya Mv. Mehmet Celal Fendoğlu’na Battalgazi Muhtarlar Derneği ve tüm muhtarlar adına teşekkür ediyorum dedi.

CHP Heyetine ESKKK Başkanı Ali Evren Esnafın Sorunlarını Anlattı

CHP Genel Başkan Vekilleri, Milletvekilleri Parti Yöneticileri ve beraberindeki heyet Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Esnaf Kefalet Kooperatifine yapmış olduğu ziyarette ülkemizin ekonomisi hakkında genel değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlediler.

Toplam 3263 haber.