Malatya

Malatya Haberleri

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımları Hız Kesmiyor

Ulaşım yatırımları ile Battalgazi’nin değişimine ve gelişimine büyük katkı sağlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,...

MASKİ Genel Müdürlüğünden Kamuoyuna

Bilindiği üzere Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü olarak, ilimizin içme suyu ihtiyacının kesintisiz sağlanması maksadıyla alternatif kaynak araştırma çalışmaları yapmaktayız.

Üreticinin Yol Sorununu Başkan Güder Çözdü

Beydağı’nın eteklerinde küçükbaş hayvancılık işiyle uğraşan üreticinin yaşadığı yol sıkıntısı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla çözüme kavuştu.

Başkan Gürkan’dan Çiftçilere Çağrı

“Toprak Analizlerimiz Ücretsiz, Bu İmkândan Faydalanın”

Başkan Güder, Battalgazi’de Çalmadık Kapı Girilmedik Ev Bırakmıyor

Hayata geçirdiği yatırımlarla daha yaşanabilir bir Battalgazi’yi güzel yarınlara hazırlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gönül belediyeciliği kapsamında ilçede çalmadık kapı girilmedik ev bırakmamayı sürdürüyor.

Başkan Güder’den Anlamlı Yılbaşı Ziyaretleri

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile birlikte 2022 yılına görevi başında giren polis memurları, itfaiye ve 112 Acil Komuta Merkezi personeline moral ziyaretinde bulunarak, yeni yıllarını kutladı.

“Maski Güzel İşlere İmza Atıyor”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Başkan Gürkan’dan ESOB Başkanı Şevket Keskin’e Ziyaret

ESOB Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret eden Başkan Gürkan"Şehrimizi Mazisine Layık İstikbale Hazırlama Noktasında Hep Birlikte El Ele Vereceğiz"

Başkan Güder: “2022 Yılı Battalgazi’mizin Şahlanış Yılı Olacak”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni yılı mesajında, "Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2022 yılına giriyoruz.

MASKİ Doğanşehir-Fındık’ta Çalışmalara Başlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal mahallelerde yatırımlarına devam ediyor. Doğanşehir İlçesi’ne bağlı Fındık Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon altyapısı için çalışmalara başlanacak.

Başkan Gürkan" Esnaflar İçin Güzel Bir Mekân Oldu"

Başkan Gürkan ile Milletvekili Çalık ve İl Başkanı Koca Pazar esnaflarını ziyaret etti

Başkan Gürkan'dan Yenimalatya Gazetesine Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yeni Malatya Gazetesini ziyaret ederek sohbet etti.

Başkan Güder“Şire Pazarımız Hak Ettiği Değere Kavuşacak”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla Yenihamam Mahallesi Aras Sokakta startı verilen Prestij Sokak Proje alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya 3. Kaptajına Kavuşuyor

Kaynak gözünde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Malatyamız için çok ciddi bir kaynak. Artık, şehrimizin 3. bir alternatif su kaynağı var” dedi.

Doğanyol İlçesine Yeni İtfaiye Binası

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 24 Ocak 2020 depreminin ardından yenilenen Doğanyol ilçesine yeni itfaiye binası kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Çınar’dan İlçedeki Esnaflara İşyerlerinde Ziyaret

“Esnaflarımızın Milli Ekonomimizin Güçlenmesi İçin Ortaya Koyduğu Gayreti Takdir Ediyoruz”

Battalgazi’de 2021 Yılında 1058 Çift Evliliğe “Evet” Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılı içerisinde toplam bin 58 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

MASKİ, Gece Dinliyor, Gündüz Çözüyor

Şebekeden Kaynaklı Kayıp Kaçak Su Tespit Çalışmaları Devam Ediyor.

İlyas Mahallesindeki Metruk Evin Yıkımı gerçekleştirildi

Başkan Çınar, İlyas Mahallesindeki Metruk Evin Yıkımı ve Yol Açma Çalışmalarını İnceledi

Toplam 1476 haber.