Malatya

Malatya Haberleri

Başkan Gürkan Her İlçemize Ayrım Yapmadan Hizmet Götürüyoruz

2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısının ilki, Darende İlçesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve muhtarların katıldığı toplantısıyla gerçekleştirildi.

Başkan Gürkan Darende Belediyesi ve Kaymakamlığını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2021 yılında yapılacak olan çalışmaların değerlendirilmesinin yapıldığı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı için gittiği Darende İlçesi’nde, Darende Belediyesini ve Darende Kaymakamlığını ziyaret etti.

Başkan Güder Bizim Tek Derdimiz Var O Da Hizmet Etmek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Akçadağ Dayanışma Derneği (AKÇADAĞDER) Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Battalgazi Belediyesi Personeline Afet Eğitimi Verildi

İçişleri Bakanlığı’nın 2021 yılını Türkiye’de ‘Afet Eğitimi Yılı’ ilan etmesi nedeniyle, Battalgazi Belediyesi personellerine, Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından afet eğitimi verildi.

Başkan Gürkan Taşhoron Kilisesi’nde İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Çavuşoğlu Mahallesi’nde bulunan ve uzun yıllardır kendi haline terk edilen Taşhoron Kilisesi’nde yapılan restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

14 Yıldır Ağır Hasta Olan Eşine Bakıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kadın, Aile, Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü üyeleri engelli, yaşlı ve şehit ailelerini yalnız bırakmayarak, belirli periyotlarla ziyaretlerine devam ediyor.

Magtad’tan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya’nın tarihi, turizmi ve gastronomisine katkıda bulunmak için kurulan dernek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Battalgazi Belediyesi’nden Anlamlı Etkinlik

İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yıl dönümü nedeniyle Battalgazi Belediyesi ile Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Topluluğu (BİSTUR) işbirliğiyle, Beydağı’nın zirvesine yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Tematik Yeni Nesil Girişimcilik ve Prototipleme Merkezi Protokol’ü İmzalandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Tematik Yeni Nesil Girişimcilik ve Prototipleme Merkezi, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) işbirliği ile kuruluyor.

Memleketimden Yardım Gelmesi Beni Duygulandırdı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İzmir’deki Depremzedelerden Malatya’lı Gülay Yaşar İle Görüntülü Görüşme Gerçekleştirdi

Battalgazi’de Kırsal Mahallelerin Asfalt Sorunu Çözülüyor

Battalgazi Belediyesi, Çolakoğlu ve Yarımcahan Mahalleleri’ni güzelleştirecek ve geliştirecek çalışmalarının startını verdi.

Başkan Güder’den Sağlıkçılara Tıp Bayramı Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Eskimalatya’daki Battalgazi Semt Polikliniği’ni ziyaret ederek, sağlık alanında değerli katkılarda bulunan sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutladı.

Toplam 1475 haber.