Malatya

Malatya Haberleri

Malatya Gazeteciler Cemiyetinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Başkan Gürkan, “ Büyükşehir Olarak Gazetecilerimizin Yanındayız”

Battalgazi Belediyesi’nde Yapılandırma Başvuruları Başladı

Battalgazi Belediyesi, 9 Haziran Çarşamba günü yürürlüğe giren 7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Kanun kapsamında Belediye’ye borcu bulunan vatandaşların vergi ve diğer konulardaki borçlarını yapılandırıyor.

Battalgazi İlçesinde 52 Bin Çiçek ve Süs Bitkisi Toprakla Buluştu

Yaptığı çalışmalarla vatandaşlara daha güzel ve estetik bir ilçe sunan Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Özel sera alanında kendi ürettiği 52 bin adet çiçek ve süs bitkilerini ilçenin birçok noktasında toprakla buluşturdu.

Başkan Güder, TRT Gap Radyosunun Konuğu Oldu

TRT GAP Diyarbakır Radyosu’nun canlı yayınına telefonla bağlanan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Çalışan ve Üreten Gençler Programı” çerçevesinde Battalgazi’ye kurulacak olan ‘Tekstilkent Projesi’ hakkında genel bilgiler verdi.

“Malatya Genelinde Hizmetlerimiz Devam Ediyor”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile birlikte Hatunsuyu Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

DES Genel Bşk. Yrd. Veysel Fırat” Kaymakam Pütürge’de Buzların Çözülmediğini mi Sanıyor?

Demokrat Eğitimciler Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Veysel Fırat yazılı basın açıklaması yaparak Pütürge İlkokulu bahçesinde bulunan yüzme havuzunun kapatıldığını iddia ederek sert tepki gösterdi.

Yeşilçam Sosyal Tesislerinde Son Rötuşlar Yapılıyor

Sosyal Belediyecilik anlayışını Battalgazi’de etkin olarak uygulayan Battalgazi Belediyesi, 2020 yılının Haziran ayında Tandoğan Mahallesinde temelini attığı Yeşilçam Sosyal Tesisleri’nde, son rötuşlar gerçekleştiriliyor.

Başkan Gürkan “Malatya’yı Hep Birlikte Kalkındıracağız”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Paydaş’ toplantısına video konferans yöntemiyle bağlandı.

Başkan Güder: “YİBO Deprem Konutlarının Kurası 1 Ay Sonra Çekilecek”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ile birlikte 2 Temmuz 2021 tarihinde ihalesinin gerçekleşeceği Şehit Fevzi Mahallesi’ndeki 110 dönümlük kentsel dönüşüm proje alanında ve Eskimalatya’da YIBO bölgesinde yapımı devam eden 472 deprem konutunda incelemelerde bulundu.

MASKİ’den Yazıhan’a Büyük Yatırım

Başkan Gürkan Söz Vermişti, MASKİ Hayata Geçiriyor

Başkan Özdemir” AKÇADAĞDER Yönetimini Tebrik Ediyorum”

İstanbul Akçadağlılar Derneği Başkanı, MASTÖB Genel Başkan Yrd., Malatyaspor yönetim kurulu üyesi MAKON Malatya Konfederasyonu Bşk. Yrd. Nazife Özdemir bir dizi temas ve ziyaret için geldiği Malatya’da hemşerileriyle buluştu.

Battalgazi’de “Babalar Günü” Renkli Etkinliklerle Kutlandı

Battalgazi Belediyesi, hayatın gerçek kahramanı babaların ‘Babalar Günü’nü Şemsiye Sokak’ta düzenlenen özel bir etkinlikle kutladı.

Çırmıktı Ahmet Atılgan Parkı İle Güreş Sahası, Modern Bir Kimliğe Kavuşuyor

Başkan Çınar" Havası, suyu, iklimi, yöresel lezzetleri ve kültürel mekanlarıyla herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer olan Çırmıhtının güzelliklerini bu tür alt yapısı güçlü güzel projelerle daha geniş kesimlere ulaştırmayı hedefliyoruz."

Vali Baruş Gazi Mertcan Fırtına’yı Ziyaret Etti

Malatya Valisi Aydın Baruş, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan, Cumhuriyet

Başkan Güder, Personellerle İstişare Toplantısı Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, belediyede görev yapan 3 birimin personelleriyle İspendere Şifalı İçmelerinde istişare toplantısı yaptı.

Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve Yönetimini Misafir Edeceğiz

Yeşilyurt Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği 35.Olağan Meclis Toplantısına Ev Sahipliği Yapacak

Battalgazi Belediyesi’nden 7 Sokağa 2 Milyonluk Yatırım

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalt serim seferberliği kapsamında Göztepe mahallesinde toplam 7 sokağı sıcak asfaltla buluşturdu. Çalışmalar kapsamında 4 bin ton sıcak asfalt serimi yapıldı.

Şehriban Günata Anadolu Lisesi’nin Temeli Atıldı

Vali Aydın Baruş, Hayırsever İşadamı Sabri Günata ile Eğitime Destek Kampanyası kapsamında protokolü imzalanan 24 derslikli yapılacak olan ‘Şehriban Günata Anadolu Lisesi’nin temel atma törenine katıldı.

Battalgazi’nin Çehresi Her Geçen Gün Değişiyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte 679 konut, 18 işyeri ve çevre düzenlemesi işi ihalesinin 2 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşeceği Şehit Fevzi Mahallesi’ndeki 110 dönümlük kentsel dönüşüm proje alanında incelemelerde bulunarak, konutların 2022 yılı sonunda teslim edileceği müjdesini verdi.

Toplam 1496 haber.