Malatya

Malatya Haberleri

Malatya’da 4.3 Şiddetinde Deprem Merkez Üssü Battalgazi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde Akşam 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'da Bir Asırlık Çınarın Adıdır Narinler Tekstil ve Giyim

Malatya'nın önemli Ailelerinden Narinler Ailesi bir asırdır Malatya'da babadan oğula Tekstil sektöründe faaliyetlerine devam etmenin haklı gururunu yeni yerinde taçlandırarak yaşıyor.

Cezmi Kartay Caddesine Büyükşehirden Neşter

Büyükşehir Belediyesinden yılların sorununa neşter Cezmi Kartay Caddesinin Altyapısı Tamamen Yenilendi

Yeşilyurt Belediyesi 213’ncü Parkı İlyas Mahallesine Kazandırıyor

“213’ncü Parkımızın Yapımına Başladık”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Türk bayrakları ile süslenen Tecde Mahallesi Kayalık Parkında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı pandemi tedbirleri çerçevesinde coşkuyla kutlandı.

Başkan Yağız" Tüm Şehit ve Gazilerimizi Saygı ve Minnetle Anıyorum"

Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Kadın Kolları Başkanı Cahide Yağız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan’dan 19 Mayıs Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Amacımız Malatya’ya Hizmet Etmek

Malatya için hizmetlerine devam edeceklerini belirten Başkan Gürkan, Amacımız Malatya’ya Hizmet Etmek

Başkan Gürkan Yönetici Kadrosuyla Bayramlaştı

Ramazan Bayramı boyunca sahada görevli personelleri ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bayram sonrası mesainin ilk gününde de Büyükşehir Belediyesi yönetici kadrosuyla Meclis Toplantı Salonunda bir araya gelerek bayramlaştı.

Vali Aydın Baruş, Sağlık Çalışanlarının ve Şehit Ailelerinin Bayramını Kutladı

Vali Aydın Baruş, pandemi sürecinde Covid-19 ile mücadelemizi kararlılıkla sürdüren sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesindeki sağlık çalışanlarını ziyaret eden Vali Baruş, sağlık çalışanlarının bayramlarını aynı zamanda Dünya Hemşireler Gününü kutladı.

MTÜ’den Çevrimiçi Bayramlaşma Programı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programı Covid 19 pandemisi sebebi ile çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen program, Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, MTÜ akademik ve idari personelleri ve MTÜ öğrencilerinin katılımları ile gerçekleşti.

MASKİ, Sürgü’ye Paket Arıtma Tesisi Kuruyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Doğanşehir İlçesi Sürgü, Reşadiye, Kurucuova ve Güzelköy Mahallelerinin atık sularının arıtılması için paket atıksu arıtma tesisi proje çalışmalarına başladı.

Başkan Güder’den Şehit ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti. Ziyarette konuşan Başkan Güder, “Bu mukaddes vatan topraklarında yaşadığımız sürece hepimizin şehit ve gazilerimize minnet ve vefa borcu vardır” dedi.

Başkan Gürkan, Bayramın İlk Gününde Şehitlik’i Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Şehir Mezarlığı Camiinde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaşarak Şehitlik ziyaretinde bulundu

Bayram Namazı 800 Yıllık Namazgâhta Eda Edildi

Ramazan Bayramı namazı, Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesi sonrası hazır hale getirilen Eskimalatya’daki Namazgâh’ta huşu içerisinde kılındı. Eskimalatya’daki Namazgâh alanında koronavirüs tedbirleri altında kılınan namaza, ilçedeki vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

MESOB Başkanı Keskin” Ramazan Bayramınızı Tebrik Ederiz”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin Ramazan Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında esnaf camiasının ve İslam Aleminin bayramını kutladı

Büyükşehir Belediyesi Yemek Dağıtımına Bayram Sonuna Kadar Devam Edecek

Sosyal belediyecilikte yapmış olduğu yardımlarla halkın gönlünde taht kuran Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı içerisinde yaptığı yardımlarla da vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor.

Başkan Gürkan’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Evlat Acısı Gibi Acı Yoktur

Rektör Karabulut" Hep Birlikte Başaracağız ve Bu Süreci Atlatacağız"

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Rektör Karabulut mesajında Virüs Salgınından dolayı Ramazan Bayramında kısıtlamalarla girildiğini belirterek " Hep Birlikte Başaracağız ve Bu Süreci Atlatacağız" dedi.

Toplam 1495 haber.