Malatya

Malatya Haberleri

Başkan Güder: “Esnafımızın Sorunu Varsa, Çözümü İçin Biz Oradayız”

Başkan Güder Esnafın Yanında Esnafla İç İçe

Büyükşehir Belediyesi Parkları ve Refüjleri Yeniliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığına bağlı ekipler Malatya genelinde refüjlerde ve parklarda budama, fidan dikimi, çimlendirme ve temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Güney Kore Büyükelçisi Won Ik Lee’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Malatya’ya gelen Güney Kore Ankara Büyükelçisi WonIk Lee, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Yeşilyurt'ta Parkların Bakımı Yapılıyor

Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde bulunan sosyal yaşam alanlarını, düzenli olarak gerçekleştirdiği bakım, onarım, yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Başkan Ortaç" Hayırseverleri Bekliyoruz"

Ramazan ayında Mahallelerinde bulunan ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin de en azından sofralarına bir tas sıcak çorba ve bir dilim ekmek bulunmasını sağlamak için Hayırseverlerden Mahalle Muhtarlarımızın eliyle dağıtılmak üzere Ramazan paketi ve yardım hususunda destek olmalarını bekliyoruz.

İnönü Üniversitesi İçerisinde 3 Km Uzunluğunda 40 Metre Genişliğinde Yol Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan İnönü Üniversitesi içerisinde çalışmaların büyük oranda tamamlandığı yaklaşık 3 km uzunluğunda ve 40 metre genişliğindeki yolda incelemelerde bulundu.

Malatya’da Ramazan Ayında Evine Sıcak Yemek Girmeyen Ev Kalmayacak

Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan yardım programı için Büyükşehir Belediyesi önünde bir program düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi Temizlik Görevlilerine Sürpriz Kutlama

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 sürecinde görevlerini fedakarca yürüten Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine, Zafer Mahallesi’ndeki vatandaşlardan önceki gece sürpriz bir kutlama programı düzenlendi.

ESKKK Başkanı Ali Evren'den Ramazan Ayı Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali Evren Ramazan Ayı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Evren Mesajında;

Yeşil Geleceğe Ortak Ol! Kampanyasına 1.500 Fidan Dikimiyle Destek

Yeşilyurt Belediyesi, Memur-Sen Şube Başkanlığı, Genç Birlik Vakfı Şube Başkanlığı ile Gençlik ve Eğitim Derneği işbirliğiyle Yakınca mahallesinde fidan dikme programı düzenlendi.

Başkan Gürkan, Belediye Çalışanlarıyla İstişare Toplantısı Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları'nın da katıldığı istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Demiryol-İş Send. Genel Bşk. Yrd. Nurettin Öndeş'in Abla Acısı

Malatya'nın yetiştirdiği önemli Bürokratlardan ve Demiryolu Camiasının önemli isimlerinden Demiryol-İş Sendikası Genel Başkan Yrd. Nurettin Öndeş'in ablası Havva Alan ( 81 ) vefat etti.

Dr. Hacı Bayram Zengin'in Acı Günü!

Malatya'nın önemli değerlerinden, Bürokratlarından Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Haci Bayram Zengin'in babası Hacı Zengin ( 78 ) yaşında vefat etti.

Gürkan: “Haşereyle Mücadelede Topyekûn Mücadele Edeceğiz”

Büyükşehir Belediyesi 2021 Yılı İlaçlama Sezonunu Başlattı

AMDF Başkanı Alabaş

Avrupa Malatyalılar Federasyonu Genel Başkanı, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi, Murat Alabaş AMFD Kurucu üyesi Şevket Salik'in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı.

İş Adamı Şevket Salik Vefat Etti

Kanalboyu Mado işletmecisi Yenimalatyaspor Başkan Adayı Malatya'nın sevilen yüzü Pütürgeli İş adamı Şevket Salik ( 48 ) vefat etti.

Başkan Gürkan: Amacımız Malatya’nın Geleceğine Yatırım Yapmak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Söğütlü çevresi ile Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret ederek bir süre görüştü. Başkan Gürkan, Pandemi süreciyle birlikte zor bir süreçten geçtiklerini belirtti.

Hasırcılar Mahallesi’nin Asfalt Sorunu Çözülüyor

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ‘Kırsalda asfaltsız yol kalmayacak’ mottosuyla çıktığı bu yolda dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, Hasırcılar mahallesinde toplam 10 kilometrelik sathi kaplama asfalt çalışmalarına başladı.

Toplam 1495 haber.