Malatya

Malatya Haberleri

Malatya Nazım İmar Planı Askıya Çıktı

Malatya Büyükşehir Belediyesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planını askıya çıkardı

Muhtarlardan Maski’ye Ziyaret

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve Dernek Üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ı makamında ziyaret ettiler.

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası İnşaatı Hızla Yükseliyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İnşaatı devam eden Yeni Belediye Hizmet Binamız, Yeşilyurt’umuzun marka değerine yakışacak olup, gelecek nesillere emanet edeceğimiz özel bir eser olacaktır.” diye konuştu.

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Kafe Market Büyük İlgi Görüyor

2019 yılında kurulan ve hayata geçirdiği projelerle Malatya’da takdir toplayan Battalgazi'nin Kalbi Kadın Kooperatifi , açmış olduğu kafe market ile de örnek olmaya devam ediyor.

Malatya ile Özdeşleşmiş Tek Ürünümüz Kayısı

Malatya deyince kayısı akla geliyor.

Başkan Gürkan" Sizlere Hizmet İçin Buradayız"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile birlikte Aydınlar Mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek istişare gerçekleştirdiler.

Eğitimci Muharrem Ayten Vefat Etti!

Malatya’nın renkli simalarından, Pütürgeli Eğitimci, Bir dönem Anavatan Partisinden Bostanbaşı Belediye Başkan Adayı olan Kanaat Önderi herkesin yakınen tanıdığı, Efsane Taraftar Derebeyleri Dernek Başkanı Emin Ayten’in Babası Karakavak Mahallesinin sakinlerinden Muharrem Ayten vefat etti.

Battalgazi Belediyesi Cam Seralarda Süs Çiçekleri Yetiştiriyor

Yaptığı dev yatırımlarla Battalgazi’nin marka değerini yükselten ve bunun yanı sıra ilçenin görselliğine de ayrı bir önem veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla harekete geçen ekipler, özel sera alanında oluşturulan kapalı cam serada yetiştirilen rengarenk çiçekler ve bitkilerle, ilçeyi adeta çiçek bahçesine dönüştürecek.

Akçadağ Esnaf Odasından AKÇADAĞDER'e Ziyaret

Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin beraberinde Yön. Kurul.Üyesi İş İnsanı Ümüt Karakuş ile birlikte geçtiğimiz günlerde olağan kongre sürecini tamamlayarak yeni yönetim oluşturulan Akçadağ Dayanışma Derneğine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Başkan Gürkan:“Hizmet Ve Yatırımlarda Açık Ara Öndeyiz”

2021 Yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın dokuzuncusu, Yeşilyurt İlçesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve muhtarların katıldığı toplantıyla gerçekleştirildi.

Battalgazi Meclisi, Nisan Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı tamamlandı. Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval’ın başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Kaynarca Mahallesindeki Yatırım Alanlarında İnceleme

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Özcan, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Özaltun ve Kaynarca Mahalle Muhtarı Mehmet Güner ile birlikte inşaatı devam eden sosyal tesis ve park alanında incelemelerde bulundu.

Akpınar Esnafından Başkan Gürkan'a Hizmet Teşekkürü

Gürkan: “Akpınar’ın Trafik Sorunu Çözüldü”

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Özcan’dan AKÇADAĞDER'e Ziyaret

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erdoğan Ünal Akçadağ Dayanışma Derneği’ne (Akçadağder) ziyaret gerçekleştirdi.

Büyükşehir Bel. Meclis Üyesi Karakaş ve Muhtarlardan Başkan Aslan'a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Taşbaşı Mahalle muhtarı Ahmet Aslan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Gürkan: “Bizim İşimiz Sevgi İşi, Gönüller Yapmaya Geldik”

Başkan Gürkan Arguvan Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Trafiğin Yoğun Olduğu Akpınar Meydanı Yeniden Düzenlendi

Büyükşehir Belediyesi Kent İçi ve Kırsalda Ulaşım Sorunlarını Tek Tek Gideriyor

Okuma Sevdalısı Batuhan Şahin İçin Tüm Engeller Kaldırılıyor

“Batuhan Şahin İçin İmkânlarımızı Seferber Ettik”

40 Yıllık Hayat Arkadaşlığı Ameliyat'ta da Sürdü!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde başarılı ameliyatlara bir yenisi eklenirken 40 yıllık hayat arkadaşıyla birlikte ameliyat olan Elif ve Mehmet Özer Çifti Ameliyat 'ı da birlikte olarak dizlerindeki kireçlenmeden kurtuldular.

Toplam 1495 haber.