Malatya

Malatya Haberleri

40 Yıllık Hayat Arkadaşlığı Ameliyat'ta da Sürdü!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde başarılı ameliyatlara bir yenisi eklenirken 40 yıllık hayat arkadaşıyla birlikte ameliyat olan Elif ve Mehmet Özer Çifti Ameliyat 'ı da birlikte olarak dizlerindeki kireçlenmeden kurtuldular.

Eski Milletvekili Garip’ten Başkan Güder’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Malatya Şubesi’nin düzenleyeceği ‘28 Şubat Postmodern Darbesi’ konulu söyleşi için Malatya’ya gelen 22.Dönem AK Parti Milletvekili ve Yazar-Şair-Ressam Recep Garip’i konuk etti.

Haydi Yerel Yönetimler Görev Sizin

Doğanşehir ilçesine bağlı Melet Deresi. Sonradan Koçdere ismini almış. Çoğumuz biliriz Melet Deresini 8-9 köyün içme suyunun geldiği yer.

“ Malatya’ya Huzur Şehri Diye Bir Tohum Ektik”

Akçadağ Dayanışma Derneğini Ziyaret Eden Başkan Gürkan: “ Malatya’ya Huzur Şehri Diye Bir Tohum Ektik”

Başkan Gürkan'dan Sakalıuzun Kömbesine Tam Not!

Levent vadisi kalkındırma ve koruma derneği Başkanı aynı zamanda Sakalıuzun Muhtarı Kanaat Önderi İhsan Turan Hafta sonu 1. olağan Kongresini gerçekleştiren ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın konuk olduğu Akçadağ Dayanışma Derneği ziyaretinde Akçadağ İlçesinin en kaliteli ve meşhur has kömbesinin yapıldığı Sakalıuzun yöresinin Köz kömbesini sac ile birlikte getirerek sürpriz yaptı.

İlçe Koordinasyon Toplantılarına Akçadağ İlçesiyle Devam Edildi

Başkan Gürkan: “Çalışmadan, Yorulmadan Muhterem Olunmaz”

CHP İl Bşk. Kiraz“ Sazlıcalıların mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesi gerekiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Hekimhan ilçesine bağlı Aşağı Sazlıca ve Yukarı Salıca Mahallelerinde yaşanan fırtına sonrası birçok evin çatısının uçtuğunu ve evlerde zarar meydana geldiğini ifade ederek, “Malatya baharı beklerken kışla karşılaştı. Bir an önce ilgili kurumlar sorunların giderilmelerine katkı sunmalarıdır.

Başkan Güder: “Kandil Geleneklerimizi Yaşatmamız Gerekiyor”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Berat Kandili nedeniyle vatandaşlara kandil simidi ikram etti. Tüm İslam Alemi’nin mübarek Berat Kandili’ni kutlayan Başkan Güder, kandillerin sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, müstesna zaman dilimleri olduğunu belirtti.

AKÇADAĞDER Kongresinde Başkan Maskar Güven Tazeledi!

Akçadağ Dayanışma Derneği 1. Olağan Kongresini Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Cemiyetimizin Güzin Ablası Hayırlı Olsuna Geldi

Malatya'da Gazetecilerin "Güzin Ablası" Eczacı Güzin Koçak Ankara'dan geldiği Malatya'da Gazeteciler Cemiyetini ziyarete geldi.

AK Parti Mv. Tüfenkci’den Sultansuyu Harası İlgili İddialara Cevap

"Sultansuyu Harası'nın özelleştirilmesini bugüne kadar kabul etmedik bundan sonra da kabul etmeyiz, Kimse bunun üzerinden siyasi rant yapmaya çalışmasın"

Çilesiz Semt Pazarı ve Yaşam Merkezi’nin İnşaatı Hızla Yükseliyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Çilesiz mahallemizde yapımı tüm hızıyla devam eden Çilesiz Semt Pazarı ve Yaşam Merkezi projemiz, sosyal yaşam yatırımlarını, gelecek nesillere emanet edeceğimiz kıymetli eserdir.” diye konuştu.

Başkan Güder’den Berat Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan-ı Şerifin habercisi olan 'Berat Kandili' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Malatya Yeni Bir Bağlantı Yoluna Daha Kavuştu!

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bağlantı Yolundaki Çalışmalar Tamamlandı

Kayısı Üreticilerine Zirai Don Uyarısı

Malatya'da Kayısı üreticilerine Zirai Don uyarısı yapılarak dikkatli olmaları istendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13. Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada Tunceli, Malatya, Elazığ, Adıyaman illerinde Mart ayının 25-30 u arasında Zirai don beklendiği belirtildi.

Maski Kendirli’de İçme Suyu Hattını Deplase Ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi Kendirli Mahallesi Sivas yolu güzergâhında Kuzey Çevreyolu kavşak çalışması noktasında bulunan içme suyu hattının yerini değiştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden Kar Mesaisi

Çarşamba gece saatlerinden itibaren yağmaya başlayan kar, Malatya kırsalında özelikle ilçelerde etkili olurken, Meteoroloji tarafından önceden yapılmış olan uyarılar nedeniyle gerekli tedbirleri alan ve ekipleri hazır bekleten Malatya Büyükşehir Belediyesi, kar yağışıyla birlikte yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmalarına anında başladı.

Başkan Güder: “Battalgazi’mizin Sorunlarını İstişare İle Çözüyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla düzenlenen ve Battalgazi’de görev yapan 103 mahalle muhtarının konuk edildiği ‘Muhtarlarla Hizmet ve Gönül Buluşmaları’ sona erdi. Başkan Güder, “Biz, hep birlikte güçlüyüz. Battalgazi’mizin sorunlarını istişare ile çözüyoruz” dedi.

Şiddetli Fırtına Hekimhan'da Etkili Oldu!

Hekimhan İlçesi Ağağısaz ve Yukarısaz mahallelerinde meydana gelen şiddetli fırtına bir çok evin çatısını sökerken güneş enerjilerinin ise devrilmesine neden oldu.

Toplam 1496 haber.