Malatya

Malatya Haberleri

Başkan Gürkan" Emekçi Kardeşlerimin Gününü Tebrik Ediyorum"

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Gürkan, Ülkemizin Kalkınmasında Lokomotif Güç Olan Emekçi Kardeşlerimin Gününü Tebrik Ediyorum

Malatya’da Kişi Başına Düşen Yeşil Alan Miktarını İki Katına Çıkarıyoruz

Özalper Bölge Parkında İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan Malatya’da Kişi Başına Düşen Yeşil Alan Miktarını İki Katına Çıkarıyoruz

Malatya Kızılay Gençlik ve Kadın Kollarından Anlamlı Ziyaret

Malatya Şubesi Genç Kızılay ve Kadın Kollarından Kontrol Noktalarındaki Emniyet Personeline ziyaret

Gürkan"Türkiye'ye Örnek Proje"

Türkiye’ye Örnek Olan Projede Günlük 4 Bin Kişiye Yemek Dağıtılıyor “Ramazan’da Kimse Aç Susuz Kalmayacak”

Battalgazi Protokolü, 23 Nisan’da Çocuklara Devredildi

Battalgazi Belediyesi, dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ‘Hayalimdeki Meslek ile Buluşuyorum’ isimli bir program düzenledi.

Başkan Gürkan'dan Batı Kollektörü Sivasyolu Tepeköy Yatay Sondaj Çalışmalarında İnceleme

Batı Kollektörü Sivasyolu Tepeköy Yatay Sondaj Çalışmalarını İnceleyen Gürkan;Ettiğimiz Kısımları Yılsonuna Kadar Bitiriyoruz”

Malatya’nın Gelecek 100 Yılını Düşünmek Gibi Bir Sorumluluğumuz Var

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Beylerderesi mevkiinde yapımı devam eden su deposu inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden 300 Dönümlük Alanda Fidan Üretim Merkezi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı, 300 dönümlük alan üzerinde bitki üretim merkezi oluşturarak, üretilen bitkileri Büyükşehir Belediyesi kendi sahaları başta olmak üzere diğer kurumlar tarafından da kullanılmak üzere üretim yapıyor.

23 Nisan Malatya'da Konvoyla ve Havai Fişek Gösterisiyle Kutlandı

Vali Aydın Baruş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere katıldı.

“100 Yılın En Büyük Yatırımları Maski Tarafından Yapılıyor”

Sütlüce, Dilek ve Topraktepe’de Çalışmaları İnceleyen Başkan Gürkan; “100 Yılın En Büyük Yatırımları Maski Tarafından Yapılıyor”

Doğanşehir'de Arazi Yol Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Başkan Zelyurt; “Vatandaşlarımızın arazilerine rahat bir şekilde ulaşım sağlaması için çalışıyoruz”

Başkan Gürkan'dan Malatya Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Eden Başkan Gürkan; “Gazetecilerimiz Sorunlarının Yanında Sorumluluklarını Bir Tarafa İtmemeli”

MESOB Başkanı Keskin'den Başkan Gürkan'a Teşekkür!

Keskin, “Özsan’da yol sorunu 30 yıl sonra çözüldü” Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Özsan Sanayi Sitesi ile Yakınca Alt Geçidi arasında yapılarak çevreyoluna bağlanan yeni alternatif yolda inceleme yaparak, yolun açılmasından dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

6 Mahallenin Yararlanacağı Çarmuzu Kavşağında Çalışmalara Devam

Büyükşehir Belediyesi trafik sorununa bir neşter daha vurdu

Başkan Gürkan" Üniversitemiz İle Ortak Hareket Ediyoruz"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Cemal Nogay, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş,Daire Başkanları ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Yeşilyurt’ta ‘Koronavirüs Salgını’ Tedbirleri Artırıldı

Şeyhbayram mahallesinde hijyen ve temizlik çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Salgınının daha fazla alana yayılmaması ve bertaraf edilmesi adına imkanlarımızı seferber ettik. Hijyen kurallarına biraz daha fazla dikkat etmeliyiz." diye konuştu.

Yakıncalılar Açılan Alternatif Yollarla Şehir Merkezine Daha Hızlı ve Güvenli Ulaşacak

Açmış olduğu alternatif yollarla Malatya’da yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmanın gayret ve çabası içerisinde olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Anayurt Bulvarı ikinci kısım çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Güder: “Bulutlu’ daki Evlerin Teslimi İçin Gün Sayıyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından geçici kabulü yapılan Bulutlu Mahallesindeki köy evlerinde incelemelerde bulunarak, tamamlanan ev ve ahırların anahtar teslimi için gün saydığını belirtti.

Kızılay Başkanı Soylu'dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Türk Kızılayı Malatya Şubesi Başkanı Ramazan Soylu, Malatya’da ve bölgede yardım dağıtmaya devam ettiklerini belirterek vatandaşların yardımlarını Kızılay’a yönlendirmelerini istedi. Kızılay ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine iftar yemeği götürüp yardımları da ulaştırıyor.

Toplam 1496 haber.