Malatya

Malatya Haberleri

Ankara Malatyalılar Derneği" Ortak paydamız Malatya"

Ankara Malatyalılar dernek başkan yardımcısı ve aynı zamanda Ankara Arguvanlılar Kültür ve dayanışma dernek başkanı Asım Aydoğdu’dan Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’ye ziyaret gerçekleştirildi. Asım Aydoğdu’yu MGC başkanı Vahap Güner ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı.

Büyükşehir Belediye Şubat Ayı Meclis Toplantısı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 yılı Şubat ayı ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında gerçekleştirdi.

Başkan Çınar’dan Meslek Odaları Başkanlarına ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Meslek Odalarımızla Güçlü Bir Diyaloğa Sahibiz”

Gürkan Seyyar Pazarcılar Esnaf Odasını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, son yapılan oda seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Ümit Emre ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Risk Arz Eden Kerpiç Ev Battalgazi Belediyesi Ekipleri Tarafından Yıkıldı

Tehlike arz ettiğinden dolayı yıkım kararı alınan 2 katlı eski bina Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından iş makinesi ile yıkımı gerçekleştirdi.

MASKİ, Scada Sistemi İle Suları Anlık İzliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Veri Tabanlı Denetim ve İzleme Sistemi (SCADA) ile Malatya merkez başta olmak üzere kırsal ilçelerde bulunan içme suyu depolarını anlık izliyor.

Başkan Güder: “Kentin Tüm Dinamikleriyle İlçemizi Geleceğe Hazırlıyoruz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, olağan genel kurulları tamamlanan oda başkanları ve yönetim kurullarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

MESOB Başkanı Şevket Keskin'den Başkan Gürkan'a Ziyaret

Başkan Gürkan’ı Ziyaret Eden ESOB Başkanı Şevket Keskin:" Selahattin Başkanın Yaptığı Hizmetleri Esnaf ve Vatandaşlar Anlatıp Teşekkür Ediyorlar"

Başkan Güder’den 6 Oda Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, olağan genel kurullarını tamamlanan Oda başkanları ve yönetim kurullarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tebrik etti.

Keskin, “Esnafımız için Herkesi Karşımıza Alıyoruz”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaflardan milletvekillerine sorun ve sıkıntılarını anlatmalarını isteyerek, “Eskisi gibi bakanlar vatandaşın arasında seçilen bakanlar değil, bunu açıkça söylüyorum, bir bakana yetişmek mümkün değil, çünkü adam siyasetçi değil, adam senden oy istemiyor, adam seni tanımıyor” dedi.

Üç Aylar ve Regaip Kandilinin Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mübarek üç ayların başlaması ve Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Battalgazi Meclisi, Şubat Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Büyükşehir'den İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Ana Kademesine Sunum Yapan Başkan Gürkan," Beraber Çalıştığımız Arkadaşlarla Şehrimizi Gülistan Yapma Azim Ve Kararlılığındayız"...

Mert"Sularımız 24 Saat Kontrol Altında"

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara temiz içme suyu sağlamak amacıyla 7/24 çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Güder’den Keskin’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’e aynı zamanda başkanlığını yürüttüğü Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulunda güven tazelemesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Güder’den Öğrencilere Altın Öğütler

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’da ilk kez düzenlenen kampa övgüler yağdırarak, “Bu tür organizasyonlar gençlik çalışmalarında önemli bir yere sahiptir.

Muhtarlardan Başkan Güder’e Karla Mücadele Teşekkürü

Battalgazi’de görev yapan muhtarlar, Malatya’da kar yağışının başlamasıyla teyakkuza geçen ve hafta boyunca etkisini sürdüren kar ile mücadelede örnek çalışmalar ortaya koyarak büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir’den Kamuoyuna Önemli Açıklama!...

Şehit Kemal Özalper’in adını silmek, Yıkmak Gibi projesi, çabası, kararı yoktur.”

Tüm Birimlerimizle Sahadayız

Kar Temizleme Çalışmalarını Yerinde İnceleyen Başkan Gürkan,

Toplam 1476 haber.