Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Yazıhan OSB'de 125 Liradan Arsa Tahsisi Yapılacak

Yazıhan İlçesi Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Hulusi Şahin Başkanlığında Düzenlendi.

Elazığ'da Jeotermal Sera Alanı'nda Çalışmalar Hızla İlerliyor

Elazığ Belediyesi tarafından Cip mesire alanı içerisindeki Jeotermal Sera Sahası'nda yapımı devam eden ve yıllık 20 milyon yerli fide (Ata Tohumu) üretilmesi hedeflenen sera projesinde çalışmalar hızla ilerliyor.

1. OSB Bşk. V. MOSİAD Başkanı Baştürk’ten Teşekkür Mesajı

Malatya'nın da içerisinde bulunduğu Cazibe merkezlerine yönelik 6.Bölge devlet teşviklerinin 2024 yılı sonuna kadar uzatıldığı, yeni yatırımların artarak devam edeceğini belirten 1. OSB Yönetim Kurulu Başkan V. MOSİAD Başkanı M. Akif Baştürk teşekkür mesajı yayınladı.

İstiridye Mantarı Faydalarıyla Şaşırtıyor

S. S. Bilgin Mantar Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi işletmecisi girişimci İşkadını Hayriye Duman “istiridye mantarı kuzu eti lezzetindedir”

Çalık Enerji, Mitsubishi Corporation ve Sürdürülebilirlik Adımları Derneği Tarafından“ Enerjik Okullar Projesi”

Çalık Enerji, Mitsubishi Corporation ve Sürdürülebilirlik Adımları Derneği Enerjik Okullar Projesi ile Malatya’da 400’e yakın öğrenciye ulaştı.

Malatya Kadın Girişim Kooperatifinden bir ilk “ BİLGİN MANTAR”

Malatya’da Kadın girişimciler birbirinden farklı birbirinden güzel yöresel ürünleri satışa sunmak için bir araya gelerek Kurdukları kooperatiflerden, Malatya’da bir ilk daha yaşanarak S.S Bilgin Mantar Girişim Üretim ve işletme Kooperatifinin açılışı yapıldı.

Tüfenkci, Vali Şahin ve OSB Başkan Vekili Baştürk Bakan Varank ile Görüştü

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, beraberinde Malatya Valisi Hulusi Şahin ve 1. OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akif Baştürk ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret ederek, yatırım ve taleplerle ilgili bir görüşme gerçekleştirdi.

Keskin“ Esnafınızdan Alışveriş Yapın, Paranız Malatya’da Kalsın”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, herkesi esnaf ve sanatkardan alışveriş yapmaya davet etti.

Keskin’den Esnaf Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ziyaretinde bulundu.

Türkiye İlk Defa Araba Üretmiyor!

Türkiye'de tasarlanan ve üretilen ilk otomobil olan Devrim arabasıdır.

TOKİ'den Dolandırıcı Uyarısı

Dolandırıcılar Yine İşbaşında” TOKİ ile Dolandırıyorlar”

TSO’da Malatya Model Fabrika İstişare Toplantısı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda Malatya Model Fabrika 2022 Yılı Değerlendirmesi ve 2023 Yılı Planlaması İstişare Toplantısı düzenlendi.

Milyonlarca Çalışan İçin Kritik Gün!

Kasım ayının son kabine toplantısı bugün saat 15.00'da yapılacak. Toplantıda personele kadro ve EYT çalışmalarının ele alınması bekleniyor.

Bakkallara Fabrikadan Şeker Verilmesi Talebi Cevap Bekliyor

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejdet Özyalın, Malatya Şeker Fabrikasından kayıtlı bakkal esnafına direk şeker verilmesi ile ilgili talebin karşılanmasını beklediklerini

İl Müdürü Şahin” Kayserili Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun”

Zengin Çay Çeşitleri ile ÇAYKUR Çay Satış Mağazası Kayseri’de açıldı.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Tarımsal Yatırımlara Destek

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar” Tohum Toprakla Buluşuyor”

Emekli İndirim Peşinde

Aldıkları maaşları, sürekli artan hayat pahalılığına karşı eriyip giden emekli vatandaş, indirim peşine düştü.

Evren” Esnaflarımızın Beklentisi Sicil Affının Çıkması”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Hükümetin Esnaflara Sicil Affını çıkarmasını acilen beklediklerini söyledi.

Kayısı Üretiminde Türkiye Rakipsiz

GAİB” 2022 Yılının On Aylık Sürecinde Bölgeden 264 Milyon Dolarlık Kuru Meyve İhracatı Kuru Kayısı ve Antep Fıstığı Tat ve Besin Değerleriyle Eşsiz Ürünlerimizden”

Toplam 451 haber.