Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Akçadağ Tedaş'a Esnaf Temsilcilerinden Övgü!

Akçadağ Tedaş Elektrik İşletme şefliğine ziyaret gerçekleştiren Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Şahin beraberinde İş İnsanı Ümit Karakuş, İş İnsanı Ozan Eryılmaz ve İş insanı Adil Keleş ile birlikte Akçadağ Tedaş ilçe Şefliğine atanan İşletme müdürü Necati Aboşoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ESKKK Başkanı Evren" İlimize Yeni Sanayi Sitesi Şart"

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı TESKOMB Merkez Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren Malatya'da yıllar önce yapılan Sanayi Sitelerinin artık Esnaf ve Sanatkar camiasının ihtiyacı karşılayamadığını belirterek Büyüyen ve Gelişen Malatya için Yeni Sanayi Sitesi Şart dedi.

TMO, 150 Ton Kayısı Aldı, 50 Milyon Dolar Kazandırdı

Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan TMO’nun sadece 150 ton kuru kayısı alımı yaparak fiyatları 3 Dolar Seviyesine çıkardığını açıkladı

Maski'den Arapgir'e Arıtma Tesisi

Arapgir Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı Başladı

Keskin; “Esnafımızın Cumhurbaşkanımızdan 2 Önemli Beklentisi Var”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, son 1 hafta da 850 işyerini tek tek ziyaret ederek görüştüğünü anlatarak, “Cumartesi günü işyerlerimizi açalım, Pazar günü kapalı kalsın. Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 100 bin TL tutarında kredi talep ediyoruz.” dedi.

Ekonomi'deki Gidişat

Uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum. Bu memlekette Merkez Bankası başkanı 3 sefer değiştirilmez.

Merkez Bankası Heyetinden Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz'a Ziyaret

Malatya Merkez Bankası yöneticilerinden Malatya'nın önemli ziraat odalarından Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz'a ziyaret gerçekleştirildi.

GATHİB“ Doku Kumaş Tasarım Yarışması"

GATHİB “Doku Kumaş Tasarım Yarışması" İle Türk Kumaşını Dünyaya Tanıtmaya Hazırlanıyor

Maski’den Akçadağ’da 5 Mahalleye 20 Bin Metrelik Altyapı Yatırımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Keskin: “Kısıtlama Olursa Bundan En Çok Esnaf Zarar Görür”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafların koronavirüs ile ilgili kurallara uymasını bir kez daha isteyerek, “Kısıtlama oldu mu ilk kapanacak yerler esnaf oluyor" dedi.

Çiftçilere Pancar Ödemeleri Başlıyor!

Malatya Şeker Fabrikası 2020 yılında çiftçilerden aldığı 597.000 Ton Pancar'ın parasını çiftçilere ödeme başladığını duyurdu.

Keskin: “ Esnaf için faizsiz, 1 yıl ödemesiz 100 bin TL kredi istiyoruz”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Şuanda hükümetimizden 1 yıl ödemesiz, faizsiz 100 bin TL kredi istiyoruz. Başka türlü esnafın ayağa kalkması zor.” dedi.

Başkan Evren"Müracaat Eden Esnafın Gecikme Faizleri Silinecek"

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren yaptığı açıklamada " 01 Mart 2021 tarihinden önce Kooperatifimiz Takibine intikal eden borcunuzu 18 Taksitte yeniden yapılandırmak için 28 Nisan 2021 tarihinden önce kooperatifimize müracaat ettiğiniz takdirde gecikme faizleriniz silinecektir" dedi.

Başkan Altunkaya“ Pandemi Nedeniyle Dünya Genelinde İnsanların Satın Alma Gücü Hızla Düşüyor”

Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya “Pandemi nedeniyle dünya genelinde insanların satın alma gücü hızla düşüyor” “Global kriz 2021 yılında dünyanın birçok ülkesinde daha da derinleşebilir” Hammadde ve konteyner fiyat artışları ihracatçılarımızı zorluyor Yerli ve Milli konteyner ağımızı oluşturmak için çabalamak zorundayız Tarımsal üretimimizi arttırmak, krizi fırsata çevirmek ülke kalkınması için büyük önem taşıyor

Toplam 451 haber.