Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Battalgazi Belediyesi’nden Vergi Ödemelerinde Son Gün Uyarısı

Battalgazi Belediyesi, 2021 yılı Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam Vergisinin 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü sona ereceğini hatırlatarak, doğabilecek mağduriyetlere karşı vatandaşları uyarıda bulundu.

CHP Mv. Ağbaba; “4 Ayda 36 Bin Esnaf İflas Etti”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba iktidarın esnafa verdiği göstermelik desteklerin esnafın gelir kaybını karşılamaktan uzak olduğunu ve iflaslara engel olamadığını söyledi.

Büyükşehirden Çiftçilere Fide Desteği

Dondan Zarar Gören Malatya’lı Çiftçilere Büyükşehir Belediyesinden Sebze Fidesi Desteği

Keskin; “Destekler Yerinde, Ama Yetersiz”

“Aylardır, esnafımızın geliri yok, gideri çok”

Hanımınçiftliği-Taştepe Viyadüğü Çalışmaları Başladı

“Hizmet Destanlarımız Sadece Türkiye’ye Değil Dünya’ya Mal Olacak”

MATHAP Başkanı Akın" Asıl Amacımız Hayvansız Yayla ve Mera Bırakmamaktır"

Malatya Tarım Platformu ve Birlik Başkanı ( MATHAP ) İhsan Akın yaptığı yazılı basın açıklamasında Tarım İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yaklaşık bir yıldır yürüttükleri Mera ıslahı projesi kapsamında emeği geçenlere teşekkür ederken, Burada asıl amacımız hayvansız yayla ve mera bırakmamaktır dedi.

ESKKK Başkanı Evren" Cumhurbaşkanımıza Esnaflar Adına Teşekkür Ediyorum"

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali Evren" Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı paketle esnaf ve sanatkarlarımıza toplamda 4.6 milyar tutarında hibe verecektir. Bu paketlerden dolayı esnaflarımız adına Cumhurbaşkanımıza ve Hükümetimize teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Keskin “Cumhurbaşkanım Esnafın Lambası Sönmek Üzere, Esnafın Lambası Sönerse Devletin Işığı Sönük Kalır”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunarak, “Sayın Cumhurbaşkanım esnafın lambası sönmek üzere, Esnafın lambası sönerse Devletin ışığı sönük kalır” dedi.

Keskin; “Esnafla İlgili Uygulamalar Kabineden Önce Açıklanmalı”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan esnafa yönelik kontrollü normalleşme uygulamalarını kabine toplantısı öncesinde, 17 Mayıs Pazartesi gününden önce açıklanmasını talep ettiklerini açıkladı.

Keskin: ”Her Yer Tıklım Tıklım, Bir Tek Küçük Esnafın İşyeri Kapalı”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, bayramdan önce küçük esnafın 2 gün işyerini açması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek beklediklerini bildirerek, “Turizm bölgeleri dolu, oteller dolu, uçaklar dolu, ama küçük esnafın işyeri kapalı. Bu virüs; onlarca metre önünde kuyruk oluşturulan marketlerde değil de, sadece 3-5 müşterinin girebileceği küçük esnafın işyerinde mi yayılıyor?” dedi.

Mv. Ağbaba “ Kayısı'da Durum Çok Ciddi”

Hekimhan, Darende Ve Kuluncak’ta Neredeyse Kayısı Kalmadı

MOBİSAD İl Temsilcisinden Mülk Sahiplerine Önemli Destek Çağrısı!

MOBİSAD Malatya İl Temsilcisi Harun Günay ülke genelindeki mülk sahiplerini pandemiden olumsuz etkilenen küçük esnaflara destek çağrısında bulundu.

Keskin; “Market Tedbirleri Uygulaması, Geç Ama Beklentimiz Olan Bir Uygulamadır”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, marketlerde vatandaşların zorunlu temel ihtiyaçları kapsamındaki ürünlerin dışında herhangi bir ürün satışına yasak getiren uygulamayı sonuna kadar desteklediklerini ve bu uygulamanın kalıcı olmasını istediklerini bildirdi.

200 Bin Fide Ücretsiz Çiftçilerle Buluşuyor

Yeşil Gıda Seracılık Alanında düzenlenen ‘ 200 Bin Adet Fide Dağıtım’ etkinliğinin açılış programında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, geçen yıl dağıttıkları 100 bin adet fidenin iki katını bu yıl çiftçilerle buluşturup Yeşilyurt’un tarımsal potansiyelinin hareketlenmesine bir destek daha sunacaklarını söyledi.

ESKKK Başkanı Ali Evren" Çalışmalarımız Sonuç Verdi. Takipli Borca Ödeme Kolaylığı"

Malatya Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren “ Kooperatifimiz Takibine intikal eden borcunuzun gecikme faizi silinip yeniden 18 taksitte yapılandırma tarihi 30/04/2021’den 31/07/2021 tarihine kadar uzatılmıştır” dedi.

Damızlık Koç-Teke Alımına İlişkin Uygulama Esasları Tebliği Yayınlandı.

Malatya Tarım Ve Orman İl Müdürü Tahir Macit Yaptığı açıklamada" Damızlık Koç-Teke Alımına İlişkin Uygulama Esasları Tebliği Yayınlandı" dedi.

MESOB Başkanı Keskin" Tam Kapanma Esnaflarda Daha Büyük Sıkıntıya Neden Olur "

Keskin: “Yeni destek paketleri açıklanmadan tam kapanmaya gitmek sıkıntı yaşayan esnaf ve sanatkarı çok daha büyük sıkıntılarla karşı karşıya bırakacaktır.”

Keskin: “Esnafımız 30 Yıl Devlete Bakıyor, Devletimizde 1 Yıl Esnafa Bakmalı”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Piyasa böyle devam ederse küçük esnafın ayakta kalması çok zor. Esnafımız 30 yıl devlete bakıyor, devletimizde 1 yıl esnafa bakmalı. Devletimiz esnaftan gelen girdilerden, vergi ve primlerden bu dönem için vazgeçmeli.” dedi.

Ekonomi'ye Bakış?

Bu Memlekette Hiç Bir Şey Düzelmez, Ben inanmıyorum. Yaşım 62 Yalakası ve Haini ile kendi cebini düşünenlerin sayısı iyi insanlardan fazla. Bu da netice olarak kötü yönetimi beraberinde getiriyor.

Toplam 452 haber.